Cykler og service for alle hos Cykelservice Sønderborg

18. august 2019 Erhverv

På hjørnet af Dybbølgade, lige overfor Rema 1000, ligger Cykelservice Sønderborg der i snart tre år har serviceret sønderborgensernes cykler og solgt nye cykler indenfor alle typer og prisklasser.

”At cykle er at leve og sådan møder vi også vores kunder, når de kommer ind og spørger os til råd om hvilken cykel der kunne passe til dem – for ærligt – man kan købe sig fattig i cykler og udstyr, men mange gange behøver det ikke være de dyreste cykler der er den rigtige cykelløsning for kunden, og det er vi meget ærlig med”, fortæller Pernille Trane, indehaver af Cykelservice Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT er på besøg hos Cykelservice Sønderborg i anledningen af, at forretningen den 30. august fylder tre år – en fødselsdag som bliver markeret på dagen med en uformel reception for kunder og venner af huset.

Cykelservice Sønderborg har et bredt udvalg af cykler lige fra cykelmærket Norden, som er design retro cykler til mærket RAAM, som er kvalitetscykler der er skabt til at udfordre cyklisten og som er skabt af eksperter med lidenskab for cykler og bygget med kvalitetskomponenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Senest er der sket et stort ryk indenfor elcykler, flere og flere opdager hvad en elcykel kan gøre for dem. Der er en del der skifter bil nummer 2 ud med en elcykel, mens andre bare gerne vil have den hjælp son en elmotorgiver dem”, fortæller Pernille Trane.

Forretningen forhandler elcykelmærket E-Fly, som er dansk design i høj kvalitet, lydsvag elmotor, brugervenligt betjeningspanel og batteri med lang rækkevidde og mærket er blandt de mest populære elcykler på markedet.

​”Vi har altid flere forskellige E-fly modeller stående i butikken, opladet og klar til at blive prøvekørt og så har vi jo Dybbølbanke lige uden for døren og med en elcykel bliver den aldrig nemmere at passere”, siger Pernille Trane.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cykelservice Sønderborg har også eget cykelværksted, hvor de er klar til at tage imod alle former for cykler – helt fra de små løbecykler, til de dyre high-end cykler og elcykler, der kræver specialiseret viden og den viden har cykelmekaniker Thomas Hansen der blev færdig uddannet i 2004 og har sidenhen serviceret tusindvis af cykler, de sidste 3 år i cykelværkstedet midt i butikken.

Pernille Trane er indehaver af Cykelservice Sønderborg og er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men har siden august 2016, haft sin daglige gang i butikken og hendes store interesse og viden er inden for sikkerhed, børnecykler og tilbehør

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...