Cyklistfinalen – hvor 17 deltagere får retten til at klappe ad vinderen

10. oktober 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag omkring kl. 13 kan én af 18 deltagere i den årlige cyklistfinale juble, løfte armene i vejret og gå hen til sin nye cykel, mens 17 andre – måske lidt skuffede – må nøjes med at klappe ad vinderen. Da er er finalen nemlig overstået, pointene talt sammen og resultatet klar.

Det er Sønderborgs ungdomsskole og skolerne, som sammen med Rådet for Sikker Trafik, afvikler cyklistkonkurrencen, og der er mange fine præmier på højkant.

De tre bedste i både den samlede konkurrence og i manøvreprøven får præmier og diplomer, og alle de øvrige deltagere får både deltagerbevis og en trøstpræmie, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 18 finalister har kvalificeret sig ved at vinde konkurrencen på deres hjemlige skole.

 Programmet for dagen

Kl. 9.30: Velkomst ved SSP-konsulent Bo W. Brandenhoff, Ungdomsskolen

Kl. 10-11.30: Manøvreprøver i skolegården og ture på gader og stier omkring skolen

Kl. 12-13: Frokost for deltagerne, optælling af points, kåring af vinderen m.fl. samt tale ved Ole Nordentoft Rasmussen, leder af Ungdomsskolen.

 

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...