Cyklistfinalen – hvor 17 deltagere får retten til at klappe ad vinderen

10. oktober 2017 Samfund

Onsdag omkring kl. 13 kan én af 18 deltagere i den årlige cyklistfinale juble, løfte armene i vejret og gå hen til sin nye cykel, mens 17 andre – måske lidt skuffede – må nøjes med at klappe ad vinderen. Da er er finalen nemlig overstået, pointene talt sammen og resultatet klar.

Det er Sønderborgs ungdomsskole og skolerne, som sammen med Rådet for Sikker Trafik, afvikler cyklistkonkurrencen, og der er mange fine præmier på højkant.

De tre bedste i både den samlede konkurrence og i manøvreprøven får præmier og diplomer, og alle de øvrige deltagere får både deltagerbevis og en trøstpræmie, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 18 finalister har kvalificeret sig ved at vinde konkurrencen på deres hjemlige skole.

 Programmet for dagen

Kl. 9.30: Velkomst ved SSP-konsulent Bo W. Brandenhoff, Ungdomsskolen

Kl. 10-11.30: Manøvreprøver i skolegården og ture på gader og stier omkring skolen

Kl. 12-13: Frokost for deltagerne, optælling af points, kåring af vinderen m.fl. samt tale ved Ole Nordentoft Rasmussen, leder af Ungdomsskolen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...