Damefrokosten bliver i Skansen – den rykker ikke sammen med Ringriderfesten

12. maj 2022 Sønderborg

Sportens Venner, der blandt andet står bag Damefrokosten fortæller til SønderborgNYT, at billetsalget kører tilfredsstillende og der bliver holdt en helt fantastisk udgave af Damefrokosten i Broager Sparekasse Skansen den 21. maj.

“Der bliver pyntet rigtigt flot op, der bydes på dejlig mad og vi har plads til, at der kan danses på borde og på bænke, så det bliver et brag af fest”, siger Damefrokostens talsmand, Anders Kobberø, til SønderborgNYT.

Det er langt fra alle, som synes, at Damefrokosten skal holdes i Broager Sparekasse Skansen og der er også nogle som synes, det er lidt træls, der ikke lukkes herrer indenfor i løbet af aftenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi ikke lukker herrerne ind, så skyldes det en stor gruppe kvinder, som mener, at kvinderne skal have den aften for sig selv”, siger Anders Kobberø og fortæller, at der selvfølgelig lyttes til forslag og ideer.

Når Damefrokosten er flyttet i Broager Sparekasse Skansen, så handler det om, at der ikke kan findes et tivoli og dermed ikke holdes en byfest, hvor tivoliet kommer med et festtelt, som kan huse Damefrokosten.

“Vi lægger gerne telt til Damefrokosten, så alle damerne kan feste i det store telt på Ringriderpladsen. Vi vil ikke overtage Damefrokosten, som Sportens Venner skal have lov til at udvikle, som de har lyst”, siger Jan Rasmussen, der er formand for Ringriderfesten i Sønderborg. Han fortæller, at Sportens Venner kan booke sig ind i det store telt under Ringriderfesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har haft en snak med ringriderkomiteen, men har ikke lavet en aftale”, siger Anders Kobberø og tilføjer:

“Vi har lagt en tre-års-plan for Damefrokosten og tanken er at følge den. Om det er det rigtige, kan ingen sige noget om, fordi ingen kender fremtiden”.

Skulle der være kvinder, som endnu ikke har sikret sig en billet til Damefrokosten, så kan den købes på Sportens Venners hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...