Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg
Pressefoto. Bachs Foto
Pressefoto. Bachs Foto

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen.

“Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – der er ingen, der gider sidde i skansen og da slet ikke hvis Top Seven ikke spiller”, skriver Linda Feilberg Lauritsen på SønderborgNYTs Facebookside .

Men godt 200 utilfredse kommentarer får ikke arrangørerne til at ryste på hånden og det skal nævnes, at Damefrokosten plejer at trække langt flere end 1000 festglade damer til.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der bliver ingen byfest i år, fordi Kjærs Tivoli er stoppet og vi kan ikke få et andet til at komme. Derfor har vi bestemt os for at flytte Damefrokosten til Skansen”, siger Svend Jacobsen. De tivoli, der er, har andre aftaler.

“Hvis vi skulle leje et telt, som alene skulle bruges til Damefrokosten, så ville det bliver virkeligt dyrt, så det kommer ikke til at ske. En anden fordel ved at være i Skansen, det er, at vores frivillige ikke skal knokle i flere dage op til og efter Damefrokosten”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Svend Jacobsen fortæller videre, at Damefrokosten er en del af Byfesten. “Så vi tænker ikke på at slå den sammen med Ringriderfesten”.

Arrangørerne håber på, at flere end tusinde kvinder får en rigtig god damefrokost i Skansen og opdager, at nogle gange er forandringer til det bedre.

Der er også fortsat et Hattetema/tema for festen og i anledning af, at Tour de France kommer til Sønderborg i juli 2022, er ‘PicheTouren’ jo helt oplagt.

Så picher og damer sæt X i kalenderen 21.maj 2022, hvor du skal tage dine veninder med til Damefrokosten i Skansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubberne bag Sportens Venner Sønderborg er Ulkebøl Gymnastik og Vidar-Ulkebøl Håndbold og overskuddet af Damefrokosten går ubeskåret til børne- og ungdomsarbejdet i de to foreninger og arbejdet med at arrangere arrangementet er baseret på frivillige hjælpere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 112, Sønderborg

Brandbiler kom susende – men der var ingen brand

18. januar 2022 112

Ved middagstid blev der ringet til Brand og Redning fra en lejlighed på Løkken i Sønderborg. Melding lød på brand i køkken. “Men heldigvis var der bare en stegepande, der var blevet alt for varm og derfor gav en del røg”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. Røget har gjort kvinden i lejligheden bange og […]

Læs mere...