Damefrokosten i Sønderborg er aflyst

10. marts 2021 Kultur

Alle hungrer vi efter sociale arrangementer, fest og glade dage – det plejer Damefrokosten i Sønderborg at være garant for. Men desværre er den aflyst endnu en gang.

Formand for Vidar-Ulkebøl Håndbold Tommy Vedstesen udtaler:

”Under de nuværende omstændigheder, hvor ingen ved, hvor mange mennesker der må være samlet og hvilke sikkerhedsregler vi som arrangør skal efterleve, ser vi det desværre ikke muligt at gennemføre Damefrokosten i år, så desværre må vi ligesom i 2020 aflyse damefrokosten i Sønderborg”, siger formand for Vidar-Ulkebøl Håndbold Tommy Vedstesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en underlig fornemmelse, at vi for andet år må aflyse Damefrokosten, men Corona-situationen sætter dagsordenen for vores dagligdag – sikkerheden kommer altid først. Vi har drøftet en plan B, gående ud på at flytte damefrokosten til efteråret, men for nuværende syntes det at være en svær, hvis ikke en umulig opgave”, siger han i en pressemeddelse.

Myndighederne kan ikke give en klar udmelding, så derfor har arrangørerne taget beslutningen om, at Damefrokosten også aflyses i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

De forudser, at restriktionerne vil medføre at der skal bruges flere hjælpere til adgangskontrol, Corona-pas, der skal måske gennemføres kviktest – endvidere skal der investeres penge i bedre og ekstra hygiejne.

“Derudover skal der indgås nye aftaler med underleverandører – og hvad hvis vi alligevel ikke må gennemføre arrangementet – vil der så være hjælpepakker? Selv om der er lys forude med hensyn til vaccine, så er usikkerheden og den økonomiske risiko stadig for stor, og vi ønsker ikke at komme ud af arrangementet med et underskud. Det kan vi som klubber ikke holde til”, siger Tommy Vedstesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Både gæster og de frivillige hjælpere skal være trygge ved at komme og Damefrokosten skal gerne kunne leve op til tidligere års damefrokoster med fest og glade dage, og vi ønsker ikke at givere deltagerne en ‘light oplevelse’ – og sikkerheden kommer altid i første række”.

Klubberne bag Sportens Venner Sønderborg er Ulkebøl Gymnastik og Vidar-Ulkebøl Håndbold, og overskuddet af Damefrokosten går ubeskåret til børne- og ungdomsarbejdet i de to foreninger og arbejdet med at arrangere arrangementet er baseret på frivillige hjælpere

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sportens Venner Sønderborg håber at alle vore frivillige hjælpere er klar igen til 2022 – uden dem er det ikke muligt at afvikle Damefrokosten i Sønderborg, ligesom det er vores håb at de mange trofaste kvinder også er klar til at give den gas til Damefrokosten 2022”, siger formanden.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Samfund

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...