DAMM Cellular Systems udvider i Sønderborg

30. juli 2019 Erhverv

Det går godt for DAMM Cellular Systems i Sønderborg.

Så godt, at de er nødt til at udvide hovedkvarteret på Møllegade for at få plads til det stigende antal medarbejdere, som lige nu tæller flere end 70 mand.

Første spadestik til den nye bygning blev taget af ejeren, Hans Damm, selv, der i dagens anledning fik lov at styre gravkoen – hvilket han gjorde med stil, skriver DAMM Cellular Systems i en pressemeddelelse.

Ud over kontorpladser skal den nye bygning også huse showroom og kursus- og mødelokaler til brug i forbindelse med besøg af partnere og slutkunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer deltog i ceremonien, som blev fejret med champagne og chokolade.

DAMM er en ingeniørvirksomhed, som producerer udstyr til radiokommunikation, som primært bruges af beredskaber, jernbaner, lufthavne, mineselskaber og andre, der har brug for sikker og 100 procent tilgængelig kommunikation.

Kunderne er stort set alle placeret i udlandet. og DAMM har derfor også kontorer i Australien, Sydamerika, Nordamerika og Asien.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...