Dance All Over-parret hædret med DGI Sønderjyllands nål

18. maj 2022 Broager
Betina Sommerset og Hans Jørgen Wollesen blev hædret. Foto: DGI
Betina Sommerset og Hans Jørgen Wollesen blev hædret. Foto: DGI

Tirsdag fik Betina Sommerset og Hans Jørgen Wollesen overrakt anerkendelsen DGI Sønderjyllands nål.

Overrækkelsen skete som surprise, hvor Karin Thade Petersen fra landsdelsbestyrelsen i DGI kom og overrakte nålene og foreningen havde i al hemmelighed inviteret alle medlemmer, frivillige og bestyrelsen.

Den 17. marts 2002 stiftede Betina Sommerset og Hans Jørgen Wollesen en frivillig forening kaldet ’Boots All Over’ med undervisning i Linedance.

Senere rekrutterede de flere frivillige instruktører med andre dansestile ind i foreningen og navnet blev justeret til ’Dance All Over’, som foreningen hedder i dag, skriver DGI Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årene har budt på mere end 10 forskellige dansestile og parret udvikler stadig.

I dag og 20 år senere, fremstår den frivillige forening, ’Dance All Over’, professionel og velorkestreret, med en gennemsigtig organisering for både medlemmer, såvel som de frivillige. Alt dette fordi Betina Sommerset stabilt har stået for en del af undervisningen, samt markedsføringen. Hans Jørgen Wollesen har lige så klippefast har været en aktiv instruktør, og formanden for bestyrelsen.

Begge er uundværlige aktører for foreningen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...