Dance and Fittness er rykket i nye rammer

4. september 2020 Kultur

I midten af juli fik bestyrelsen i foreningen Dance and Fittnes nøglerne til nye lokaler i Lollandsgade i Sønderborg og frem til i søndags har der været travlt med at gøre klar.

“Vi begyndte at træne i de nye rammer i mandags og i dag, fredag, har vi åbent hus, så medlemmerne – og andre interesserede – kan opleve, hvad der sker på de hold, som de ikke selv er en del af”, siger næstformand Maibritt Hansen til SønderborgNYT.

Tidligere var der hold i både Augustenborg og Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men det er slut nu, hvor vi har egne lokaler med flere rum, så vi er i stand til at have flere hold i gang på samme tid”, siger næstformanden. Hun fortæller videre, at der lige nu en en instruktør, som er på kursus for at lære nyt, så foreningen kan trække nogle mænd indenfor.

“Vi har omkring 125 medlemmer og det er fint. Men selvfølgelig har vi plads til flere – også mænd”.

hjemmesiden kan du se, om der er nogle motionstilbud, der frister.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...