Danfoss: Byerne er afgørende for at nå Paris-aftalen

14. november 2017 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Virksomhederne er klar med de rentable, teknologiske løsninger, der kan hjælpe byerne med at tage det næste skridt mod at indfri Paris-aftalen. På COP 23-konferencen i Bonn er det tid til at få sat skub i konkret handling. Det fortæller Danfoss A/S i en pressemeddelelse.

I den kinesiske by Benxi har Danfoss stået for at installere et fjernvarmesystem, der reducerer landets hovedstad for stålindustri årlige kulforbrug med 198.000 tons. Foto: Danfoss

Artiklen fortsætter under annoncen

”Byerne er nøglen til den grønne omstilling, hvor vi øger energieffektiviteten og integrerer mere og mere vedvarende energi. Det handler om at gøre det intelligent og effektivt, når vi udbygger og forbedrer byerne. Der findes allerede gode initiativer og løsninger, der gavner både klimaet og økonomien, og som har kort tilbagebetalingstid, og er klar til brug. Nu skal vi sætte fart på udbredelsen af dem”, siger Kim Fausing, koncernchef i Danfoss, og tilføjer:

”Hvis vi skal lykkes med implementeringen af Paris-aftalen, er vi nødt til at påbegynde sammenkoblingen af bygninger, industrien og energisystemer – for at opnå større effektivitet og integration af vedvarende energi. Det kræver et stærkt samarbejde på globalt, nationalt og regionalt niveau og mellem byer, politikere og virksomheder for at bane vejen for de bedste løsninger og for at bryde barrierer som finansiering, politisk incitament, vidensdeling og uddannelse”.

Artiklen fortsætter under annoncen

På COP 23-konferencen deltager Danfoss i World Climate Summit. Anton Koller, divisionspræsident for fjernvarme, repræsenterer Danfoss, og talte tirsdag om, hvordan fjernvarme kan bidrage til væsentlige reduktioner i CO2-udledningen. Ligeledes tirsdag præsenterede World Alliance for Efficient Solutions, der har Danfoss som medstifter, initiativet til 1000 effektive løsninger.

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...