Danfoss fortsætter væksten

9. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Danfoss fortsatte den stærke udvikling fra første halvår ind i tredje kvartal. Efter de første ni måneder af 2016 landede omsætningen på 29,1 mia. kr. mod 28,7 mia.

Artiklen fortsætter under annoncen

kr. i samme periode sidste år, hvilket svarer til en vækst på 4 % i lokal valuta. Den voksende omsætning kombineret med fortsatte forbedringer på driften trak indtjeningen (EBIT) op på 3,5 mia. kr., hvilket er 10 % bedre end i samme periode sidste år.

Christiansen, Danfoss” width=”300″ height=”200″ /> Koncernchef og CEO Niels B. Christiansen, Danfoss

”Vores målrettede arbejde med at løfte væksten, blandt andet gennem investeringer i innovation og vækstmarkeder, betyder, at vi øger vores markedsandele.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig giver vores konstant høje cash flow og stærke indtjeningskraft mulighed for at styrke kerneforretningerne yderligere gennem opkøb og investeringer i nye digitale initiativer”, siger koncernchef og CEO Niels B.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christiansen i en pressemeddelelse

I tredje kvartal købte Danfoss to virksomheder, Sondex Holding A/S og White Drive Products Inc. med en samlet årlig omsætning på ca. 1,6 mia. kr., og som en del af koncernens digitaliseringsstrategi blev der åbnet et nyt digitalt udviklingscenter i Berlin.

Omsætningen vokser i Europa, der er Danfoss’ største marked.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men også i Kina og på dele af det nordamerikanske marked er udviklingen positiv, ligesom der fortsat er tocifret vækst i Indien.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...