Danfoss har flot salg og indtjening i årets første kvartal

10. maj 2017 Erhverv

Flot vækst i BRIK-landene

Koncernens fremgang er bredt funderet på tværs af koncernens markeder herunder Danfoss’ største markeder: Europa og Nordamerika. Men det er især stigende omsætning i BRIK-landene, der har drevet omsætningen op i årets første kvartal.

Kina er steget og nået op på samme høje niveau. Indien har længe leveret tocifrede vækstrater. Samtidig er der fremgang på markedsforholdene både i Brasilien og Rusland, som begge har været ramt af økonomisk afmatning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ser, at vores vækstinitiativer virker, og vi har investeret i både nye virksomheder, innovation og udvikling af nye, digitale løsninger til gavn for vores kunder. Så det er en stærk kombination af organisk vækst og effekten af opkøb, der driver væksten”, siger Niels B. Christiansen.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...