Danfoss køber software-virksomhed

9. november 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Danfoss og OE3i har aftalt, at Danfoss køber det privatejede OE3i ApS, der en førende udvikler af software til planlægning og optimering af energi.

Fremadrettet vil digitalisering og IoT krav fungere som katalysator for integrationen mellem avancerede komponenter og fjernvarmestationer fremstillet af Danfoss samt softwareoptimeringsløsninger fra OE3i, skriver Danfoss.

OE3is specialiserede software løsninger til planlægning, optimering og simulering af varme- og elproduktion er udviklet til hjælpe fjernvarmeselskaber, varme- og kraftvarmeværker og forsyningsvirksomheder med at optimere drift og produktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med opkøbet af OE3i vil Danfoss udbygge og styrke sin allerede stærke position på energimarkedet og bidrage væsentlig med at accelere digitaliseringen.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...