Danfoss køber amerikansk virksomhed

13. juli 2016 Erhverv

Det er blot en lille uges tid siden, at Danfoss overtog Sondex i Kolding i en milliardhandel. Nu er koncerndirektør Niels B. Christiansen på banen med et nyt opsigtvækkende opkøb.

“White Drive Products står meget stærkt i USA og Kina, mens vi er førende i Europa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så med købet bliver vi

Christiansen.” width=”300″ height=”200″ /> Koncernchef Niels B. Christiansen.

simpelthen markedsleder i de tre regioner i verden, hvor det er vigtigt at være” siger Niels B. Christiansen til Finans om opkøbet af den amerikanske hydraulikvirksomhed White Drive Products.

Sædvanen tro skilter Danfoss ikke med købsprisen, men koncernchefen siger, at han med det amerikanske opkøb har brugt i omegnen af 2 mia.

Artiklen fortsætter under annoncen

kr. den seneste uge.

Altså kan Danofss have betalt knap 1 mia. kr. for den familieejede virksomhed med hovedkvarter i delstaten Kentucky.

Foruden en styrket global markedsposition for hydrauliske løsninger til arbejdsredskaber får Danfoss også 700 ansatte og en årlig omsætning på knap 700 mio.

Artiklen fortsætter under annoncen

kr. med i købet.

Trods to opkøb på under en uge til op mod 2 mia. kr. lægger topchefen ikke skjul på, at han har mod på mere og henviser til, at Danfoss årligt har 3-4 mia. kr. til opkøb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...