Danfoss køber amerikansk virksomhed

13. juli 2016 Erhverv

Det er blot en lille uges tid siden, at Danfoss overtog Sondex i Kolding i en milliardhandel. Nu er koncerndirektør Niels B. Christiansen på banen med et nyt opsigtvækkende opkøb.

“White Drive Products står meget stærkt i USA og Kina, mens vi er førende i Europa. Så med købet bliver vi

Koncernchef Niels B. Christiansen.

Koncernchef Niels B. Christiansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

simpelthen markedsleder i de tre regioner i verden, hvor det er vigtigt at være” siger Niels B. Christiansen til Finans om opkøbet af den amerikanske hydraulikvirksomhed White Drive Products.

Sædvanen tro skilter Danfoss ikke med købsprisen, men koncernchefen siger, at han med det amerikanske opkøb har brugt i omegnen af 2 mia. kr. den seneste uge.

Altså kan Danofss have betalt knap 1 mia. kr. for den familieejede virksomhed med hovedkvarter i delstaten Kentucky.

Foruden en styrket global markedsposition for hydrauliske løsninger til arbejdsredskaber får Danfoss også 700 ansatte og en årlig omsætning på knap 700 mio. kr. med i købet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trods to opkøb på under en uge til op mod 2 mia. kr. lægger topchefen ikke skjul på, at han har mod på mere og henviser til, at Danfoss årligt har 3-4 mia. kr. til opkøb.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...