Danfoss køber amerikansk virksomhed

13. juli 2016 Erhverv

Det er blot en lille uges tid siden, at Danfoss overtog Sondex i Kolding i en milliardhandel. Nu er koncerndirektør Niels B. Christiansen på banen med et nyt opsigtvækkende opkøb.

“White Drive Products står meget stærkt i USA og Kina, mens vi er førende i Europa. Så med købet bliver vi

Koncernchef Niels B. Christiansen.

Koncernchef Niels B. Christiansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

simpelthen markedsleder i de tre regioner i verden, hvor det er vigtigt at være” siger Niels B. Christiansen til Finans om opkøbet af den amerikanske hydraulikvirksomhed White Drive Products.

Sædvanen tro skilter Danfoss ikke med købsprisen, men koncernchefen siger, at han med det amerikanske opkøb har brugt i omegnen af 2 mia. kr. den seneste uge.

Altså kan Danofss have betalt knap 1 mia. kr. for den familieejede virksomhed med hovedkvarter i delstaten Kentucky.

Foruden en styrket global markedsposition for hydrauliske løsninger til arbejdsredskaber får Danfoss også 700 ansatte og en årlig omsætning på knap 700 mio. kr. med i købet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trods to opkøb på under en uge til op mod 2 mia. kr. lægger topchefen ikke skjul på, at han har mod på mere og henviser til, at Danfoss årligt har 3-4 mia. kr. til opkøb.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...