Danfoss køber Remotecontrol-forretningsenheden i spanske Ikusi

12. juli 2018 Erhverv

Danfoss fortsætter med at investere i innovation for at kunne vokse yderligere og offentliggør i dag en aftale om at opkøbe Remote Control-forretningsenheden i den spanske virksomhed Ikusi, som er en stærk spiller på markedet inden for telekommunikationsnetværk og trådløse fjernstyringer.

Ikusis Remote Control-forretning omfatter udstyr og teknologier til fjernbetjening og styring af lastbilmonterede kraner, spil, off-road maskiner og andre industrielle anvendelser.

Opkøbet afspejler Danfoss’ strategiske fokus på at udnytte connectivity som et konkurrenceparameter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“At opkøbe nye, innovative teknologier er en vigtig del af vores investeringer i at udvikle vores forretning, og jeg ser meget frem til, at teamet fra Ikusi Remote Control bliver en del af Danfoss. Der er et enormt potentiale inden for fjernstyring, og opkøbet er et rigtig godt eksempel på hvordan vi, ved at tilføje ny digital teknologi, kan styrke vores portefølje af avancerede komponenter og systemer og tilbyde en bredere pallette af løsninger til glæde for vores kunder,” siger Kim Fausing, koncernchef og CEO, som byder teamet velkommen i Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikusi Remote Control er førende på innovation og tilbyder avanceret teknologi. De har en voksende produktportefølje med stor fokus på operatørsikkerhed og -komfort, nem konfiguration og service.

Remote Control-forretningen bliver integreret i Danfoss Power Solutions-forretningssegmentet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...