Danfoss køber Remotecontrol-forretningsenheden i spanske Ikusi

12. juli 2018 Erhverv

Danfoss fortsætter med at investere i innovation for at kunne vokse yderligere og offentliggør i dag en aftale om at opkøbe Remote Control-forretningsenheden i den spanske virksomhed Ikusi, som er en stærk spiller på markedet inden for telekommunikationsnetværk og trådløse fjernstyringer.

Ikusis Remote Control-forretning omfatter udstyr og teknologier til fjernbetjening og styring af lastbilmonterede kraner, spil, off-road maskiner og andre industrielle anvendelser.

Opkøbet afspejler Danfoss’ strategiske fokus på at udnytte connectivity som et konkurrenceparameter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“At opkøbe nye, innovative teknologier er en vigtig del af vores investeringer i at udvikle vores forretning, og jeg ser meget frem til, at teamet fra Ikusi Remote Control bliver en del af Danfoss. Der er et enormt potentiale inden for fjernstyring, og opkøbet er et rigtig godt eksempel på hvordan vi, ved at tilføje ny digital teknologi, kan styrke vores portefølje af avancerede komponenter og systemer og tilbyde en bredere pallette af løsninger til glæde for vores kunder,” siger Kim Fausing, koncernchef og CEO, som byder teamet velkommen i Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikusi Remote Control er førende på innovation og tilbyder avanceret teknologi. De har en voksende produktportefølje med stor fokus på operatørsikkerhed og -komfort, nem konfiguration og service.

Remote Control-forretningen bliver integreret i Danfoss Power Solutions-forretningssegmentet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...