Danfoss køber virksomhed i Kolding

8. juli 2016 Erhverv

 

 

Danfoss og Sondex har indgået aftale om, at Danfoss køber det privatejede Sondex Holding A/S. Sondex er en førende global spiller på markedet for varmeoverførselsteknologier, hvor virksomheden udvikler, producerer og sælger pladevarmevekslere. Dermed passer Sondex godt ind i Danfoss’ varmeforretning, Danfoss Heating, og købet af Sondex understøtter koncernens strategiske fokus på at opbygge ledende markedspositioner og investere i vækst.

”Sondex er en veldrevet virksomhed, der leverer gode resultater. I Sondex har man en unik ekspertise inden for pladevarmevekslere, som passer perfekt ind i vores portefølje. Vi er stærke på forskellige områder, og ved at gå sammen skaber vi et endnu stærkere tilbud i markedet til glæde for vores kunder ,” siger Niels B. Christiansen, koncernchef & CEO, Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammenlægningen af Sondex og Danfoss’ varmevekslerforretning vil bidrage væsentligt til at udbygge den allerede stærke markedsposition inden for fjernvarme og HVAC (varme- ventilations- køleanlæg), og samtidig øge Danfoss’ relevans i industrier såsom marine, føde- og drikkevarer, offshore og industriel køling.

”Både Sondex og Danfoss er solide virksomheder i rigtig god gænge, og vi har allerede et stærkt og langvarigt samarbejde på flere områder. Nu samler vi vores forretninger for at kunne sætte et endnu større aftryk på de markeder, vi opererer på. Jeg glæder mig over udsigten til, at vi nu sammen skaber en førende spiller på det globale marked for varmeoverførsel. Jeg er overbevist om, at vi vil stå stærkt sammen i markedet,” siger Aage Søndergaard Nielsen, CEO, Sondex, i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sondex har hovedkvarter i Kolding, og selskabet har omkring 1.200 medarbejdere fordelt verden over. Når myndighederne har godkendt handlen, vil selskabet blive integreret i Danfoss Koncernen som en del forretningssegmentet Danfoss Heating.

 

Skrevet af: Michael [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>