Danfoss køber virksomhed i Kolding

8. juli 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Danfoss og Sondex har indgået aftale om, at Danfoss køber det privatejede Sondex Holding A/S. Sondex er en førende global spiller på markedet for varmeoverførselsteknologier, hvor virksomheden udvikler, producerer og sælger pladevarmevekslere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed passer Sondex godt ind i Danfoss’ varmeforretning, Danfoss Heating, og købet af Sondex understøtter koncernens strategiske fokus på at opbygge ledende markedspositioner og investere i vækst.

”Sondex er en veldrevet virksomhed, der leverer gode resultater.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sondex har man en unik ekspertise inden for pladevarmevekslere, som passer perfekt ind i vores portefølje. Vi er stærke på forskellige områder, og ved at gå sammen skaber vi et endnu stærkere tilbud i markedet til glæde for vores kunder ,” siger Niels B.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christiansen, koncernchef & CEO, Danfoss.

Christensen, koncernchef & CEO, Danfoss” width=”300″ height=”216″ /> Aage Søndergaard Nielsen, CEO, Sondex (venstre) sammen med Niels B. Christensen, koncernchef & CEO, Danfoss

Sammenlægningen af Sondex og Danfoss’ varmevekslerforretning vil bidrage væsentligt til at udbygge den allerede stærke markedsposition inden for fjernvarme og HVAC (varme- ventilations- køleanlæg), og samtidig øge Danfoss’ relevans i industrier såsom marine, føde- og drikkevarer, offshore og industriel køling.

”Både Sondex og Danfoss er solide virksomheder i rigtig god gænge, og vi har allerede et stærkt og langvarigt samarbejde på flere områder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu samler vi vores forretninger for at kunne sætte et endnu større aftryk på de markeder, vi opererer på. Jeg glæder mig over udsigten til, at vi nu sammen skaber en førende spiller på det globale marked for varmeoverførsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er overbevist om, at vi vil stå stærkt sammen i markedet,” siger Aage Søndergaard Nielsen, CEO, Sondex, i en pressemeddelse.

Sondex har hovedkvarter i Kolding, og selskabet har omkring 1.200 medarbejdere fordelt verden over.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når myndighederne har godkendt handlen, vil selskabet blive integreret i Danfoss Koncernen som en del forretningssegmentet Danfoss Heating.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...