Danfoss og Alsion viser fotoudstilling om kvinders rettigheder i verden

2. oktober 2016 Erhverv

Danfoss og Alsion samarbejder om Stine Heilmanns roste fotoudstilling ”Women Empower Business”. Den viser kvindernes betydning for virksomheders vækst.

Virksomheders bundlinjer vokser, når de investerer i deres kvindelige ansatte. Det har danske virksomheder som Danfoss vidst og draget nytte af i mange år.

Og mange af disse indsatser er så gode historier, at de skal fortælles.

Derfor bidrager Danfoss sammen med syv andre virksomheder og Dansk Industri til en stort anlagt fotoudstilling, hvor den kendte fotograf Stine Heilmann har portrætteret en række stærke, kvindelige ansatte på en række af virksomhedens udenlandske fabrikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen er lige nu på Danmarksturne. Og 8. til 28. oktober lægger Alsion sin Atriumgård til, når udstillingens 100 store billeder kommer til Sønderborg.

Meget mere end termostater

Da Dansk Industri i 2015 henvendte sig til Danfoss for at høre, om det alsiske verdensfirma ville være med, var man hurtig til at sige ”ja,”.

“Naturligvis skulle vi være med. Vi vil for eksempel gerne fortælle om det, vi gør i Indien. Her har vi lavet børnehave på vores fabrik i Chennai, så kvinderne ikke ender med at skulle gå hjemme, når de får børn. Vi træner dem i selvforsvar. Vi sørger for at hente og bringe dem mellem hjem og arbejde i busser med kvindelige sikkerhedsvagter, og endelig har vi ansat en kvindelig læge på fabrikken”, siger bæredygtighedschef Flemming Lynge Nielsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen ”Women Empower Business” blev første gang vist på verdenskonferencen ”Women Deliver” i Bella Center tidligere i år. Den kan ses 8. – 28. oktober 2016 i Alsion inden for bygningens åbningstid. Der er gratis adgang.

Læs mere på Danfoss’ hjemmeside

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...