Danfoss og Linak er med til syddansk Jobfair i Ridehuset på Frederiksberg Slot

27. januar 2019 Erhverv

Med job og karrieremuligheder under armen er 23 virksomheder og styrelser samt syv syddanske kommuner gået sammen om at fortælle interesserede københavnere om job-, karriere- og bosætningsmuligheder samt fritidstilbud i Syd- og Sønderjylland.

Blandt de deltagende virksomheder er blandt andre Danfoss og Linak samt en vifte af de styrelser, der efter udflytningen har etableret sig og leder efter medarbejdere i Syd- og Sønderjylland, oplyser TV Syd.

Arrangementet finder sted i Ridehuset på Frederiksberg Slot i dag, søndag. Her kan besøgende høre om jobmuligheder – men også få konkret rådgivning om boligmuligheder, skoler og fritidstilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen er arrangeret af foreningen work-live-stay southern denmark, der arbejder for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til Syddanmark.

Regionrådsformand Stephanie Lose byder velkommen klokken 11 – ved en videovelkomst, og så er der traktement af syd- og sønderjyske specialiteter, som interesserede kan nyde, mens de bliver hører om arbejds- og familieliv i Syd- og Sønderjylland.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...