Danfoss og Linak er med til syddansk Jobfair i Ridehuset på Frederiksberg Slot

27. januar 2019 Erhverv

Med job og karrieremuligheder under armen er 23 virksomheder og styrelser samt syv syddanske kommuner gået sammen om at fortælle interesserede københavnere om job-, karriere- og bosætningsmuligheder samt fritidstilbud i Syd- og Sønderjylland.

Blandt de deltagende virksomheder er blandt andre Danfoss og Linak samt en vifte af de styrelser, der efter udflytningen har etableret sig og leder efter medarbejdere i Syd- og Sønderjylland, oplyser TV Syd.

Arrangementet finder sted i Ridehuset på Frederiksberg Slot i dag, søndag. Her kan besøgende høre om jobmuligheder – men også få konkret rådgivning om boligmuligheder, skoler og fritidstilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen er arrangeret af foreningen work-live-stay southern denmark, der arbejder for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til Syddanmark.

Regionrådsformand Stephanie Lose byder velkommen klokken 11 – ved en videovelkomst, og så er der traktement af syd- og sønderjyske specialiteter, som interesserede kan nyde, mens de bliver hører om arbejds- og familieliv i Syd- og Sønderjylland.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Festlige Melodi Grand Prix-timer på Ahlmann-Skolen

31. marts 2023 Uddannelse

Torsdag aften havde alle børnene fra Ahlmann-Skolens SFO og klub taget deres forældre med til skolen, så de også kunne opleve de små elevers årlige Melodi Grand Prix, hvor en del af børnene optræder og vindergruppen får æren af at have vandrepokalen stående i klassen indtil næste Melodi Grand Prix, som først er i 2024. […]

Læs mere...