Danfoss’ omsætning er steget

29. august 2014 Erhverv

Danfoss omsatte for knap 17 milliarder kroner i første halvår 2014 – det er et løft på omkring fem procent i lokal valuta, oplyser TV2 Finans.danfoss

Det gav et resultat før skat på omkring 1,8 milliarder kroner mod omkring 1,4 milliarder kroner i samme periode sidste år – en stigning på 30 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi leverer et godt halvår, der lever op til vores forventninger. Vores positive udvikling fortsætter, og vi skaber solide resultater i en verdensøkonomi i lavvækst, siger koncernchef i Danfoss, Niels B. Christiansen, i en kommentar til regnskabet.

Danfoss kan takke amerikanerne for en del af fremgangen i første halvår i år, hvor omsætningen i USA steg ni procent i lokal valuta, så salget til amerikanerne nu udgør knap 25 procent af den samlede omsætning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Væksten i Kina var på fem procent i lokal valuta, mens salget i Europa var på samme niveau som sidste år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...