Danfoss på indkøb

24. august 2017 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Innovation og ny teknologi skal sikre, at Danfoss fortsætter den solide vækst, som man har præsteret i første halvår af 2017. Med købet af tyndfilm-sensorteknologi fra Sensata Technologies fortsætter Danfoss sin digitale transformation.

Danfoss fortsætter investeringerne i ny teknologi, der skal sikre væksten. I første halvår af 2017 med cloudbaserede køleløsninger. Nu med købet af en såkaldt tyndfilm-teknologi, der anvendes i sensorer i applikationer med høje temperaturer og trykforhold. Med dette skridt imødekommer Danfoss det stigende behov for heavy duty-tryksensorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi investerer i innovation på flere fronter for at skabe vækst og bygge ledende markedspositioner globalt. For os handler det om, at vi også i fremtiden skal være et skridt foran og blive ved med at levere det, som vores kunder efterspørger. Jeg ser frem til at se, hvordan købet af denne banebrydende sensorteknologi, som kan bruges på adskillige af vores forretningsområder, vil komme vores kunder til gode,” siger Kim Fausing, koncernchef og CEO i Danfoss A/S.

Tyndfilm-teknologien vil blive inkorporeret i Danfoss Industrial Automation under Danfoss Cooling.