Danfoss ramt af strejke

13. maj 2014 Erhverv

200 medarbejdere på dagholdet på virksomheden Danfoss Power Solution, tidligere Sauer-Danfoss, har tirsdag eftermiddag nedlagt arbejdet.danfoss

Artiklen fortsætter under annoncen

Medarbejderne på virksomheden, som ligger i Nordborg på Als, er utilfredse med ledelsens udspil i de lønforhandlinger, som for øjeblikket foregår på virksomheden.

Ledelsen vil kun give knap en procent i lønstigning, mens medarbejderne forventer at få godt to procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge tillidsmand Jan Lorentzen er medarbejderne utilfredse med, at ledelsens tilbud er dårligere end det, funktionærerne har fået de seneste to år. Desuden vil medarbejderne kun lave en aftale for ét år, mens ledelsen vil lave en treårig aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdsnedlæggelsen kan blive endnu større, hvis aftenholdet og natholdet tilslutter sig kollegerne på dagholdet. Det vil i givet fald betyde, at i alt 550 medarbejdere har nedlagt arbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tillidsmanden vil dog ikke udtale sig om sandsynligheden for dette.

Danfoss’ topledelse har for nylig meldt ud, at virksomhedens indtjening er steget med ikke mindre end 1 milliard kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...