Danfoss ramt af strejke

13. maj 2014 Erhverv

200 medarbejdere på dagholdet på virksomheden Danfoss Power Solution, tidligere Sauer-Danfoss, har tirsdag eftermiddag nedlagt arbejdet.danfoss

Artiklen fortsætter under annoncen

Medarbejderne på virksomheden, som ligger i Nordborg på Als, er utilfredse med ledelsens udspil i de lønforhandlinger, som for øjeblikket foregår på virksomheden.

Ledelsen vil kun give knap en procent i lønstigning, mens medarbejderne forventer at få godt to procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge tillidsmand Jan Lorentzen er medarbejderne utilfredse med, at ledelsens tilbud er dårligere end det, funktionærerne har fået de seneste to år. Desuden vil medarbejderne kun lave en aftale for ét år, mens ledelsen vil lave en treårig aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdsnedlæggelsen kan blive endnu større, hvis aftenholdet og natholdet tilslutter sig kollegerne på dagholdet. Det vil i givet fald betyde, at i alt 550 medarbejdere har nedlagt arbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tillidsmanden vil dog ikke udtale sig om sandsynligheden for dette.

Danfoss’ topledelse har for nylig meldt ud, at virksomhedens indtjening er steget med ikke mindre end 1 milliard kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49