Danfoss ramt af strejke

13. maj 2014 Erhverv

200 medarbejdere på dagholdet på virksomheden Danfoss Power Solution, tidligere Sauer-Danfoss, har tirsdag eftermiddag nedlagt arbejdet.danfoss

Artiklen fortsætter under annoncen

Medarbejderne på virksomheden, som ligger i Nordborg på Als, er utilfredse med ledelsens udspil i de lønforhandlinger, som for øjeblikket foregår på virksomheden.

Ledelsen vil kun give knap en procent i lønstigning, mens medarbejderne forventer at få godt to procent.

Ifølge tillidsmand Jan Lorentzen er medarbejderne utilfredse med, at ledelsens tilbud er dårligere end det, funktionærerne har fået de seneste to år. Desuden vil medarbejderne kun lave en aftale for ét år, mens ledelsen vil lave en treårig aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdsnedlæggelsen kan blive endnu større, hvis aftenholdet og natholdet tilslutter sig kollegerne på dagholdet. Det vil i givet fald betyde, at i alt 550 medarbejdere har nedlagt arbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tillidsmanden vil dog ikke udtale sig om sandsynligheden for dette.

Danfoss’ topledelse har for nylig meldt ud, at virksomhedens indtjening er steget med ikke mindre end 1 milliard kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 112, Sønderborg

Hærværk hos Æ Gårne

14. maj 2021 112

Onsdag aften eller natten til til torsdag har ukendte gerningsmænd været inde hos Æ Gårne i Vollerup og lave hærværk. “De har været inde i bygningen hvor de har lavet grafitti og der står: Lort og GM40 på væggen”, siger politikommissær Thomas Berg og fortsætter: “Der er også smadret ruder i bygningen og i en […]

Læs mere...