Danfoss vandt DIs Produktpris 2015

30. september 2015 Erhverv

Med SEM-SAFE Bilge dysen vandt Danfoss Semco tirsdag DI’s produktpris 2015. Den prestigefyldte pris danfoss1blev præsenteret af DI’s formand Lars Mikkelgaard-Jensen på DI Topmødet og til at modtage prisen var blandt andet administrerende direktør i Danfoss Semco, Tom Bjerg Lauritzen, skriver Dansk Industri.

Artiklen fortsætter under annoncen

“At modtage DI’s produktpris i et så stærkt felt er et stort skulderklap til alle vores medarbejdere. Det bekræfter, at innovation er en vigtig konkurrenceparameter, der skal sikre, at vi også fremover står stærkt i det globale marked, vi kæmper om”, sagde han.

Vinderproduktet er et effektivt redskab, når der skal slukkes brande på skibe. Dysen sender forstøvet vand ud under højt tryk, og det er derfor langt mere sikkert for personalet ombord, hvis der opstår brand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...