Danfoss vinder People’s Choice ved Danish Design Award

29. maj 2018 Erhverv

Den er smart, simpel og kan spare dig for op til 30 procent af varmeforbruget. Nu skriver intelligent radiatortermostat fra Danfoss sig ind i en fornem række af ikoniske produkter.

Danmark har en stærk og stolt tradition for skarpt design, og hvert år hylder man nye, banebrydende produkter ved Danish Design Award. Den 28. maj blev 2018-priserne uddelt i Industriens Hus, København, og den intelligente radiatortermostat Danfoss Eco™ vandt specialprisen People’s Choice.

“Jeg er meget beæret og stolt af, at Danfoss Eco™ er blevet anerkendt ved Danish Design Award 2018”, siger præsident for Danfoss Residential Heatingsiger Torben Pedersen i en pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er afgørende for vores kunder og markeder, at vi kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Danfoss Eco™  har det hele: Skønhed, konnektivitet og brugervenlighed”.

Danfoss Ecoer for alle

Juryen, der i år var udvidet med internationale medlemmer fra Singapore, Kina og USA, sagde i indstillingen, at der er tale om:en enkel, men højeffektiv radiatortermostat, som kan give energibesparelser i private hjem. Den tilhørende Bluetooth-app gør det let at tilpasse varmestyringen i de forskellige rum. At det er en elektronisk termostat, som holder varmeforbruget i hjemmet under kontrol, er ikke i sig selv nogen nyhed. Hidtil har de fleste smart heating-løsninger imidlertid været svært tilgængelige, både hvad angår økonomi og brugervenlighed. Danfoss Eco™ er som noget helt nyt udviklet til den almindelige forbruger frem for tech-entusiaster eller andre first movers. Det gør produktet relevant for et marked af millioner af private med ønske om et mere energirigtigt varmeforbrug.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Danfoss Eco™ er designet af Danfoss i samarbejde med Design-People APS.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sundeved

Hurtigt styr på skorstensbrand

27. januar 2022 112

Torsdag eftermiddag var der brand i en skorsten på et stråtægt hus på Blansskov ved Blans. “Vi fik hurtigt styr på branden, som fik lov til at brænde ud”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.  

Læs mere...