Danmark Rundt-cykelløbet ændrer ruten i Dybbøl

27. juli 2016 Samfund

Løbsledelsen for PostNord Danmark Rundt cykelløbet, som torsdag rammer Sønderborg Kommune – og ikke mindst Dybbøl og Sønderborg midtby ved havnen – har i sidste øjeblik foretaget en mindre ændring af ruten, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Ændringen er i Dybbøl, hvor det hidtil har været meldt ud, at cykelrytterne ved Dybbøl Kirke ville dreje til højre fra Hørtoftvej ad Bøffelkobbelvej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke længere tilfældet. Rytterne vil i stedet forblive på Hørtoftvej – altså cykle lige ud ved kirken og fortsætte ad Hørtoftvej helt til Flensborg Landevej oven for den tidligere Marburger-bygning, hvor de drejer til venstre i retning mod Dybbøl Banke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her indledes en rundstrækning, som rytterne skal tilbagelægge tre gange, inden der er opløb op ad bakken fra Sønderborg mod Dybbøl Mølle.

Der er mulighed for gode tilskuerpladser på Dybbøl Banke, men tilskuere skal være opmærksomme på, at der ikke er parkeringspladser i nærheden, og at en del veje i Dybbølområdet er spærret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bedste er at parkere i god afstand fra ruten i både Dybbøl og Sønderborg og nyde en god spadseretur til det sted, hvorfra man vil opleve løbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...