Danmark Rundt-cykelløbet ændrer ruten i Dybbøl

27. juli 2016 Samfund

Løbsledelsen for PostNord Danmark Rundt cykelløbet, som torsdag rammer Sønderborg Kommune – og ikke mindst Dybbøl og Sønderborg midtby ved havnen – har i sidste øjeblik foretaget en mindre ændring af ruten, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Ændringen er i Dybbøl, hvor det hidtil har været meldt ud, at cykelrytterne ved Dybbøl Kirke ville dreje til højre fra Hørtoftvej ad Bøffelkobbelvej. Det er ikke længere tilfældet. Rytterne vil i stedet forblive på Hørtoftvej – altså cykle lige ud ved kirken og fortsætte ad Hørtoftvej helt til Flensborg Landevej oven for den tidligere Marburger-bygning, hvor de drejer til venstre i retning mod Dybbøl Banke. Her indledes en rundstrækning, som rytterne skal tilbagelægge tre gange, inden der er opløb op ad bakken fra Sønderborg mod Dybbøl Mølle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mulighed for gode tilskuerpladser på Dybbøl Banke, men tilskuere skal være opmærksomme på, at der ikke er parkeringspladser i nærheden, og at en del veje i Dybbølområdet er spærret. Det bedste er at parkere i god afstand fra ruten i både Dybbøl og Sønderborg og nyde en god spadseretur til det sted, hvorfra man vil opleve løbet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...