Danmark Rundt felt rammer Sønderborg i eftermiddag

20. juni 2017 Samfund

BROEN – en forening, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv – har arrangeret et cykelløb Danmark Rundt. Deltagerne – 25 styk – skal hele Danmark rundt og bliver undervejs modtaget af lokalforeningerne af BROEN i en række byer. Heriblandt Sønderborg, som holdet rammer tirsdag eftermiddag kl. 16.40.

Du kan møde de gæve pedalartister på Rådhustorvet.

Turen startede på Bornholm i forbindelse med Folkemødet 2017 søndag den 18. juni og går via blandt andet Gedser Odde og Blåvandshuk for til sidst at slutte i Skagen til Sankt Hans fredag den 23. juni – en tur på ca. 1.000 km.

Artiklen fortsætter under annoncen

Radikale byder velkommen til Sønderborg.

Team Alrunen henter cykelfeltet i Fynshav.

Med på cykelturen Danmark Rundt er også Morten Østergaard, formand for Radikale Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er derfor en stor glæde for vores lokalforening at tage imod og byde velkommen, når deltagerne ankommer midt i Sønderborg, skriver patiets lokalafdeling i en pressemeddelelse.

BROENs lokalforeninger hjalp i 2016 ca. 3.900 børn og unge til en meningsfuld fritid i stærke fællesskaber.

Team Alrunen cykler med holdet fra Fynshav til Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...