Danmarks Lærerforening: Lærere vil søge arbejde syd for grænsen

19. marts 2014 Erhverv

I den kommende tid må Dansk Skoleforening i Sydslesvig regne med at få flere jobansøgninger fra lærere, som er utilfredse med arbejdsforholdene nord for grænsen.skole

Det er bedømmelsen hos Per Sand Pedersen fra Danmarks Lærerforening, der mandag aften var gæst hos og dirigent for generalforsamlingen i Dansk Lærerforening Sydslesvig.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Efter den seneste konflikt føler vi os som lærere forfulgt i Danmark, og mange ved ikke, hvordan de skal arbejde fra august, sagde Per Sand Pedersen ifølge Flensborg Avis.

Han ved, at mange lærere ønsker at gå på førtidspension – eller finde et andet arbejde. Og det er i den forbindelse, at det danske skolevæsen i Sydslesvig kommer ind i billedet. De danske skoler i Sydslesvig er nemlig ikke berørt af ændringerne nord for grænsen.

Han er også helt på det rene med baggrunden for, at flere lærere i Danmark sikkert vil søge job ved det danske skolevæsen i Sydslesvig.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Efter de seneste ændringer har I det bedre end os.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...