Danmarks Lærerforening: Lærere vil søge arbejde syd for grænsen

19. marts 2014 Erhverv

I den kommende tid må Dansk Skoleforening i Sydslesvig regne med at få flere jobansøgninger fra lærere, som er utilfredse med arbejdsforholdene nord for grænsen.skole

Det er bedømmelsen hos Per Sand Pedersen fra Danmarks Lærerforening, der mandag aften var gæst hos og dirigent for generalforsamlingen i Dansk Lærerforening Sydslesvig.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Efter den seneste konflikt føler vi os som lærere forfulgt i Danmark, og mange ved ikke, hvordan de skal arbejde fra august, sagde Per Sand Pedersen ifølge Flensborg Avis.

Han ved, at mange lærere ønsker at gå på førtidspension – eller finde et andet arbejde. Og det er i den forbindelse, at det danske skolevæsen i Sydslesvig kommer ind i billedet. De danske skoler i Sydslesvig er nemlig ikke berørt af ændringerne nord for grænsen.

Han er også helt på det rene med baggrunden for, at flere lærere i Danmark sikkert vil søge job ved det danske skolevæsen i Sydslesvig.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Efter de seneste ændringer har I det bedre end os.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...