Danmarks største herrefrokost bliver virtuel

17. juni 2020 Kultur

Corona-krisen har en sat en effektiv stopper for 2020-udgaven af Ringriderfesten i Sønderborg, men herrefrokosten vil man under ingen omstændighed gå glip af.

Herrefrokosten bliver i år live-transmitteret på en måde, så der også bliver transmission fra de forhåbentlig mange frokoster, der samtidigt finder sted rundt om i Sønderborg-området.

Omdrejningspunktet for frokosten er et telt i en have, der grænser op til Ringriderpladsen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omkring hovedbordet i teltet finder man i behørig afstand fra hinanden formanden for Ringriderfesten Jes Andersen, Ritmester Hans Otto Ewers, Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen, formanden for Arenakomiteen Stig Clausen og toastmaster Leif Maibom.

Live-sendingen fra frokosten er planlagt til godt to en halv time og undervejs vil der være transmissioner fra omkring 25 frokostarrangementer rundt om i landet og 4-5 af frokostarrangementerne vil få besøg af Ringriderfestens Hjælpe-pakke-bil, der medbringer kolde øl, snaps og gin tonic sponseret af lokale leverandører.

Vil du invitere til herrefrokost i din have, sommerhus, på arbejdspladsen eller privat og få mulighed for at få dit arrangement live transmitteret, skal du senest den 6.juli tilmelde dig på Ringriderfestens hjemmeside.

”Vi glæder os til at løfte lidt af sløret for de traditioner, der har gjort herrefrokosten i Sønderborg til noget helt specielt. Vi skal synge, vi skal lytte til taler fra teltet og se klip fra de seneste års store, sjove, fantastiske taler, vi hører kanonen gå af, når vi siger skål. Ja, vi følger konceptet og transmittere det ud til de virtuelle frokostdeltagere, der kan følge med på telefon, iPad, computer eller TV. Vi håber mange tager opfordringen op og er med til at gøre frokosten 2020 til en helt speciel begivenhed. Og så får damerne jo for første gang nogensinde lov til at kigge med”, siger Ringriderforeningens formand Jes Andersen.

SønderborgNYT sendte direkte tv fra dagens pressemøde, som du kan se.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk