Danmarkspremiere på ‘Onkel’ i Nordborg BIO

3. november 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den nye danske film ‘Onkel’har danmarkspremiere i Nordborg Bio torsdag den 14. november. Filmen er en ægte sønderjysk historie, med sønderjyske skuespillere og fortalt på sønderjysk.

’Onkel’ er fortællingen om den 27-årige Kris, som bor hos sin onkel på en gård udenfor Tønder. Da hun mistede sine forældre, flyttede hun ind på gården, hvor de sammen har indrettet sig med hverdagens faste rutiner og arbejdet omkring dyrene og gårdens marker, skriver Nordborg Bio.

Alle dage ligner hinanden kun afbrudt af de sædvanlige dyrlægebesøg, som holder liv i hendes store interesse for dyrlægefaget. Men et tilfældigt møde med den unge Mike får hende til at overveje muligheden for et liv væk fra gården og alt det hjemmevante. Sød musik opstår mellem de to og med kærligheden begynder et skelsættende spørgsmål at presse sig på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en dybt troværdig, bevægende og helt særlig film.

Filmen kan ses i Nordborg Bio fra torsdag den 14. november – onsdag den 20. november.

Nordborg Bio er vært ved en god kop kaffe og et stykke ægte sønderjysk kløben før eftermiddagsforestillingen lørdag den 15. november kl. 15.00 og formiddagsforestillingen onsdag den 20. november kl. 10.

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

21. maj 2024 Sport

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen. Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’. “Det […]

Læs mere...