Danmarkspremiere på ‘Onkel’ i Nordborg BIO

3. november 2019 Kultur

Den nye danske film ‘Onkel’har danmarkspremiere i Nordborg Bio torsdag den 14. november. Filmen er en ægte sønderjysk historie, med sønderjyske skuespillere og fortalt på sønderjysk.

’Onkel’ er fortællingen om den 27-årige Kris, som bor hos sin onkel på en gård udenfor Tønder. Da hun mistede sine forældre, flyttede hun ind på gården, hvor de sammen har indrettet sig med hverdagens faste rutiner og arbejdet omkring dyrene og gårdens marker, skriver Nordborg Bio.

Alle dage ligner hinanden kun afbrudt af de sædvanlige dyrlægebesøg, som holder liv i hendes store interesse for dyrlægefaget. Men et tilfældigt møde med den unge Mike får hende til at overveje muligheden for et liv væk fra gården og alt det hjemmevante. Sød musik opstår mellem de to og med kærligheden begynder et skelsættende spørgsmål at presse sig på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en dybt troværdig, bevægende og helt særlig film.

Filmen kan ses i Nordborg Bio fra torsdag den 14. november – onsdag den 20. november.

Nordborg Bio er vært ved en god kop kaffe og et stykke ægte sønderjysk kløben før eftermiddagsforestillingen lørdag den 15. november kl. 15.00 og formiddagsforestillingen onsdag den 20. november kl. 10.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...