Dansk Flygtningehjælp søger koordinatorer til Landsindsamling

24. oktober 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

Søndag den 9. november 2014 indtages gaderne af mange tusinde indsamlere, der tager 3 timer ud af kalenderen for at samle penge ind til Dansk Flygtningehjælp. Der er hårdt brug for én eller flere frivillige koordinatorer til at styre slagets gang Gråsten og Augustenborgpenge.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Hvad går det ud på

Som frivillig koordinator er du med til at planlægge og afvikle indsamlingen i dit lokalområde. De vigtigste opgaver er:

–          At finde et udleveringssted (fx medborgerhus, bibliotek, skole, konfirmationsstue eller et andet centralt sted).

–          At lave en aftale med en bank (der er en aftale med Arbejdernes Landsbank i Sønderborg)

–          At afvikle en hyggelig indsamlingsdag (uddeling af indsamlingsbøsser, ruter, tage imod penge mm.).

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Flygtningehjælp er naturligvis med hele vejen og vi har en dygtig Kommunekoordinator, som kan hjælpe til, men der er hårdt brug for en lokal koordinator for at muliggøre indsamlingen. Uden koordinator ingen indsamling!

Lyder det som noget for dig?

Du kan tilmelde dig direkte hos kampagnemedarbejder Marie Kock Nielsen på marie.kock.nielsen@drc.dk / telefon: 3373 5188 eller hør mere hos Kommunekoordinator Jan Nicolaisen på jan.nicolaisen@stofanet.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad går pengene til

Krige, konflikter, tørke og sult er nogle af årsagerne til, at mennesker flygter. Det sker lige nu i mere end 30 lande i verden, hvor Dansk Flygtningehjælp opererer. Landsindsamlingen gør det muligt at planlægge og udføre den bedst mulige hjælp, når katastrofen rammer, og hverdagen forvandles til kaos på grund af krig og konflikter.

Du kan læse mere om Dansk Flygtningehjælp på flygtning.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk