Dansk Slager Parade besøger Sønderborghus i januar

27. november 2020 Kultur
Slager Parade. Pessefoto
Slager Parade. Pessefoto

Dansk Slager Parade 2021 har ikke mindre end to nye navne på plakaten, når tourbussen kører paradens team til Sønderborg.

Men selvfølgelig har koncertarrangør, Stig Ulrichsen, også sørget for, at der bliver gensyn med solister som har været med til at gøre Dansk Slager Parade til den længst løbende turné, vi har i Danmark – det er 23. år tourbussen forlader sin garage og kører til blandt andet Sønderborghus, hvor der skal spilles en festliog koncert den 16. januar klokken 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grandprix-stjerner, en revy-stjerne, og evergreen-dansktop leverandører udgør det slager-team, som Karin Strand-Holm – populær dk4-værtinde – præsenterer på scenen.

Det er ikke en trykfejl, at grandprixstjerner er skrevet i flertal, for der er både en kvindelig og en mandlig med i showet.

Hvis vi retter blikket mod melodigrandprixets storhedstid, så er der vist ingen, der ikke får hænderne et godt stykke op over ørerne, når Kirsten Siggaard fortæller os, hvad der får hende helt op i det røde felt på en regnvejrsdag, hvor der ikke er meget, der tyder på, at solen kommer frem igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med hendes øvrige grandprix topscorere er ”Det lige dét” blandt dem, der repræsenterer eliten af de sange, vi er blevet præsenteret for i løbet af det sidste halve århundrede.

Drama Queen – hvis borgerlige navn så men er Peter Andersen – er Paradens mandlige grandprix stjerne …klædt ud som dronning for at matche sin sang og sit kunstnernavn. Ud over sit store hit som – og med – Drama Queen – er Peter Andersen en kunstner, der bevæger sig i mange genrer, så der er virkelig noget at glæde sig til, skriver arrangøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyens verden

Fra revyen verden bliver der et glædeligt gensyn med skuespiller og sangerinde, Penille Schrøder. Hun var med for nogle år siden, og nu er hun på igen med nogle af de helt store evergreens, som alle kender – og ikke ka’ la’ vær’ at synge med på. Når Pernille Schrøder er med i et show, så får lattermusklerne altid rigelige motion – og hendes medvirken i Dansk Slager Parade 2021 bliver ingen undtagelse.

Der er to solister, der har premiere på Dansk Slager Parade i år – Peter, Drama Queen er som tidligere nævnt den ene og den anden er Michael Jensen. Her skal vi nok sige Mik & Pylle, for så ringer den, og opmærksomheden samler sig om deres store dansktophit fra 1994.

Artiklen fortsætter under annoncen

Paradens husorkester er Klaus & Servants, som akkompagnerer hele holdet. De har på det seneste markeret sig med nye sange, der har fået en flot modtagelse – men der er ingen tvivl om, at de også tager en tur til Herstedvester.

Så der er virkelig noget at glæde sig til, når Karin Strand-Holm med sædvanligt humør og glimt i øjet byder velkommen og præsenterer Dansk Slager Parade 2021.

Billetter sælges på Billetten

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...