Dansk Slager Parade gav den gas i Sønderborghus

1. marts 2020 Kultur

Den første dag i marts levede helt op til sit navn om årets første forårsdag. Solen tittede frem både uden for og inden for i Sønderborghus, da musikshowet Dansk Slager Parade kom til Als på sin Danmarks-turné. Musikshowet har de seneste seks uger ført en række folkekære solister og underholdningsbandet Klaus & Servants gennem 20 danske byer for at underholde med glad, dansk musik fra de seneste seks årtier.

Dejlige Dorthe og Dario

Der er ingen tvivl om, at blandt nogle af de mest populære og professionelle solister på den danske musikscene er Dorthe Kollo og Dario Campetto. Og i Sønderborg indfriede de to erfarne solister publikums forventninger ved at synge nogle af deres evigt populære slagere, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dorthe Kollo, der i år kan fejre sit 65 års kunstnerjubilæum, sang blandt andet om sin ”søde student fra Holstebro” og om sin ”Greve fra Luxemburg”. Men hun fik for alvor taget til at lette under en omskrevet Sønderborg-version af dit kæmpe dansktop-hit ”Gid du var i Skanderborg og blev der.”

Med sig på scenen fik hun undervejs følgeskab af Dario Campeotto, og sammen sang de to ikoner ”Søde Sommerminder”. Dario Campeotto har i 60 år været uløseligt forbundet med sin Grand Prix-klassiker ”Angelique”, som han fik sit gennembrud med ved Melodi Grand Prix i 1961.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er en af de få sange, jeg stadig kan teksten til udenad”, sagde Dario Campeotto og fremkaldte latter i salen.

Den Bedste Pige bor i Sønderborg

Klaus & Servants, som i 2018 blev kåret som Årets Dansktop Live Band ved en prisuddeling i Boxen i Herning, fungerer igen i år som husorkester under Dansk Slager Parade-turnéen. Kapelmester Klaus Strand-Holm og hans velspillende tjenere ved musikinstrumenterne akkompagnerede solisterne og fremførte i Sønderborg også nogle af deres egne hits, som ”Den Bedste Pige”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Norsk-fødte Lise Haavik, der flere gange deltog i Melodi Grand Prix i midt-firserne, fik med sit smilende og smittende humør hele salen i MGP-stemning med et populært medley, blandt andet ”Du er fuld af Løgn”.

Olsen Banden hittede

Klaus & Servants spiller blandt andet på cruise-sejladser og ture til Polen. Her har de mødt den polske musiker Anna Nowik, som udover at synge sange på seks sprog også spiller på trækbasun. Det polske talent fremførte blandt andre den muntre kendingsmelodi fra Olsen Banden-filmene, ligesom hun sammen med Anders Tind fra Fenders spillede og sang gruppens uskyldige hit om en forelsket humlebi, der er betaget af en anden humlebis smukke vinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...