Danske Handicaporganisationer i Sønderborg: Familiehyggedag på idrætshøjskolen

27. marts 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Årets familiehygge med samvær, bevægelse og leg finder sted på Idrætshøjskolen i Sønderborg lørdag den 22. april 2017 kl. 13:30 – ca. 16:30.

Målgruppen er alle familier, som har udfordringer i hverdagen pga. enten sygdom, stress, lidelser eller handicaps hos et familiemedlem – det være sig både de usynlige samt fysiske lidelser, skriver Danske Handicaporganisationer Sønderborg.

Der er ingen krav om, at familien skal være medlem af en organisation, og denne gang opfordrer vi til at tage en kammerat eller bedsteforældre med.

Artiklen fortsætter under annoncen

For blot 20 kr. pr. person får familien nogle timers frirum, hvor eleverne fra Idrætshøjskolens Ledelsesakademi har planlagt aktiviteter og leg for hele familien. Eleverne klarer alt det praktiske og planlægningen af dagen, som led i deres uddannelse på IHS.

Aktiviterne og legene spænder vidt – lige fra en stille og rolig fordybelsesleg/aktivitet til den måske mere vovede, hvor der måske indgår lidt klatring og balancekunst. Men vigtigst af alt, så bestemmer den enkelte helt selv, hvad og hvor meget man vil deltage. Det foregår på den enkeltes præmisser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeldingsfrist er senest tirsdag den 18. april til mail: kastanie29@stofanet.dk

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...