Danske Handicaporganisationer i Sønderborg: Familiehyggedag på idrætshøjskolen

27. marts 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Årets familiehygge med samvær, bevægelse og leg finder sted på Idrætshøjskolen i Sønderborg lørdag den 22. april 2017 kl. 13:30 – ca. 16:30.

Målgruppen er alle familier, som har udfordringer i hverdagen pga. enten sygdom, stress, lidelser eller handicaps hos et familiemedlem – det være sig både de usynlige samt fysiske lidelser, skriver Danske Handicaporganisationer Sønderborg.

Der er ingen krav om, at familien skal være medlem af en organisation, og denne gang opfordrer vi til at tage en kammerat eller bedsteforældre med.

Artiklen fortsætter under annoncen

For blot 20 kr. pr. person får familien nogle timers frirum, hvor eleverne fra Idrætshøjskolens Ledelsesakademi har planlagt aktiviteter og leg for hele familien. Eleverne klarer alt det praktiske og planlægningen af dagen, som led i deres uddannelse på IHS.

Aktiviterne og legene spænder vidt – lige fra en stille og rolig fordybelsesleg/aktivitet til den måske mere vovede, hvor der måske indgår lidt klatring og balancekunst. Men vigtigst af alt, så bestemmer den enkelte helt selv, hvad og hvor meget man vil deltage. Det foregår på den enkeltes præmisser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeldingsfrist er senest tirsdag den 18. april til mail: [email protected]

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...