Danske Veteraner fejres i Sønderborghus med Guns N’ Roses kopiband

21. juni 2018 Samfund

Ved en række koncerter hylder Europas bedste Guns N’ Roses kopiband de soldater, der har været udsendt i Danmarks tjeneste. På sin vej rundt i landet rammer turnéen Sønderborghus i Sønderborg, og billetsalget er nu skudt i gang.

Netop i år er det 50 år siden foreningen Danmarks Veteraner blev stiftet, og det er ikke helt tilfældigt, at Guns N’ Roses-Jam er på farten i september og oktober, hvor syvende stop på danmarksturneen netop er på Sønderborghus den 19. oktober.

“Vi er meget begejstrede over, at det er lykkedes at planlægge koncertrækken så godt, at Guns N’ Roses-Jam er på veteranstøtte-tour netop i den periode, hvor vi fejrer foreningen Danmarks Veteraners 50 års jubilæum. Vi er sikre på, at det vil bidrage ekstra til stemningen blandt veteraner og øvrige koncertgæster”, siger Niels Hartvig Andersen, landsformand for Danmarks Veteraner.

 

Billetter til koncerten er sat til salg og kan købes HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...