Dartklubben Fluen er Danmarksmestre

11. april 2020 Kultur

Dartklubben Fluen er Danmarksmester og selvom det er en titel, som klubben har fået, inden turneringen var spillet færdig, så kalder formanden den for velfortjent.

“På grund af Coronaen blev turneringen indstillet og stillingen blev fastfrosset. Dartklubben Fluen lå med fem point ned til nummer to, så det er helt fortjent, at vores spillere får pokalen”, siger formand Brian Guldmann til SønderborgNYT.

“Fluen har tabt en enkelt kamp i turneringen, spillet en uafgjort og vundet resten”, siger han og tilføjer, at klubben havde sikret sig en slutspilsplacering og dermed en reel chance for at vinde mesterskabet.

Spillerne er Allan Bak, Simon Bak, Dennis Lindskjold, Tom Johannsen og Henning von Essen.

“Og vi må ikke glemme deres coach og tavlefører, Lena Rosenkilde, som er en fantastisk hjælp for spillerne”, siger Brian Guldmann.

Dartklubben Fluen er, som mange andre klubber og foreninger, båret af en række frivillige, som gør en stor indsats.

“Når vi har turneringer på hjemmebane, så er der frivillige, som sørger for mad til alle deltagere og de passer også vores bar”, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om dartspillet på klubbens hjemmeside.

 

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Sønderborg, Frivillige

Tjen penge til foreningen eller klassen: Hjælp Lions med at sælge rabatkuponer

20. januar 2022 Sønderborg

Lions Sønderborg donerer hver år omkring 150.000 kroner til humanitært arbejde primært i Sønderborg-området. En stor del af pengene kommer gennem salg af rabatkuponhæfter og Lions Sønderborg vil meget gerne have foreninger, klubber og skoleklasser til at hjælpe med at sælge rabathæfterne. 2022-udgaven indeholder 40 rabatkuponer der byder på en samlet rabat på omkring 5000 […]

Læs mere...