DBUs sølvnål overrakt til Preben Lund Christensen

3. februar 2015 Frivillige
Sølvnålen.

Sølvnålen.

NB-leder Preben Lund Christensen fik forleden overrakt DBU Jyllands sølvnål, for sit mangeårige og store frivillige arbejde i Nord-Als Boldklub.

Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med Nord-Als Boldklubs ordinære generalforsamling, hvor 50 NB’ere var samlet. Forsamlingen klappede stående af Preben, skriver Lokalavisen.images (2)

Preben har i snart 25 år været dybt engageret i fodbolden og det frivillige foreningsarbejde – særligt med fokus på pige- og kvindefodbolden.

Uden Prebens store indsats gennem årene havde pigefodbolden ikke været på det nuværende flotte niveau i Nord-Als Boldklub. For at manifestere Prebens indsats for pigefodbolden, bør det også nævnes, at han er initiativtager til NB’s Pigecup.

Dette succesfulde stævne er nu afviklet hele 13 gange og samler hvert år ca. 500 spillere i august måned på banerne omkring Nordals Idrætscenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...