DBUs sølvnål overrakt til Preben Lund Christensen

3. februar 2015 Frivillige
Sølvnålen.

Sølvnålen.

NB-leder Preben Lund Christensen fik forleden overrakt DBU Jyllands sølvnål, for sit mangeårige og store frivillige arbejde i Nord-Als Boldklub.

Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med Nord-Als Boldklubs ordinære generalforsamling, hvor 50 NB’ere var samlet. Forsamlingen klappede stående af Preben, skriver Lokalavisen.images (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Preben har i snart 25 år været dybt engageret i fodbolden og det frivillige foreningsarbejde – særligt med fokus på pige- og kvindefodbolden.

Uden Prebens store indsats gennem årene havde pigefodbolden ikke været på det nuværende flotte niveau i Nord-Als Boldklub. For at manifestere Prebens indsats for pigefodbolden, bør det også nævnes, at han er initiativtager til NB’s Pigecup.

Dette succesfulde stævne er nu afviklet hele 13 gange og samler hvert år ca. 500 spillere i august måned på banerne omkring Nordals Idrætscenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...