De ældre er glade for CaRas private hjemmepleje

22. februar 2014 Uncategorized

Flere og flere ældre vælger privat hjemmepleje og rengøring fremfor den kommunale, skriver dr.syd.

En af de ældre, der har valgt at lade den personlige pleje blive udført af en privat udbyder, er Elna Dalgaard fra Sønderborg.

Hun har tidligere fået kommunal hjælp til rengøring, men efter mange dårlige oplevelser gik hun over til et privat rengøringsfirma, betalt af kommunen. Hun har benyttet sig af to private firmaer til rengøring, det første blev dårligt efter noget tid, men hun er meget glad for det, som hun har nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anette Eg Koch og Anja Cecilie Jacobsen tilbyder gratis, tryg og fleksibel hjemmepleje.

Anette Eg Koch og Anja Cecilie Jacobsen tilbyder gratis, tryg og fleksibel hjemmepleje.

ældre

Artiklen fortsætter under annoncen

I forhold til personlig pleje er hun visiteret til at få hjælp til at få støttestrømper af og på hver dag, og her har hun fra starten brugt det private firma CaRas Pleje og Omsorg, som hun er blevet meget glad for.

– De private overholder tidspunkterne og jeg får gjort de ting, jeg er visiteret til. Det giver mig en stor tryghed. Kommunens ordning havde svært ved at overholde aftaler og der var stor udskiftning blandt personalet, siger Elna Dalgaard til DR Syd.

En force i CaRas Pleje og Omsorg er, at de lever op til de ældres ønske om, at det er kendte ansigter, der kommer ind gennem døren. Det giver større tryghed, når de ældre kender deres hjælpere. Under udarbejdelsen af Ældreplanen, var det et ønske, rigtigt mange ældre havde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om CaRas her: www.caras.nu

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk