De ældre nyder musikfestivalen på Mølleparken Plejecenter

24. maj 2023 Kultur

Onsdag var der masser af musik i haven ved Mølleparken Plejecenter, som havde inviteret til Musikfestival, hvor Sanglærkerne og flere andre stod for underholdningen. Plejehjemsklovnene Tut og Tut var også på besøg – og Jesper, der var kommet med sin pølsevogn, sørgede for, der var ringridere og pølser til alle, der ville ha’.

“Den første Musikfestival var i 2017 og så har den været forstyrret af ombygningen og Corona, men det er nu fint at se, at noget, som vi satte i gang, stadig er et tilløbsstykke”, siger dagens konferencier, Flemming Nielsen, som tidligere var leder på plejecentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var ikke alene beboerne på Mølleparken Plejecenter, som nød dagen, der var sat i scene af personale og frivillige – det samme gjorde ældre fra andre plejecentre.

Til alles glæde dukkede solen også op efter middag.

Du kan SE BILLEDER HER.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...