De alsiske løbeklubber har Kick Off-dag – kom og bliv klar til Royal Run

Royal Run - (c) Foto - Lars Møller
2. januar 2020 Kultur

De alsiske løbeklubber inviterer til stor Kick Off-dag den 18. januar klokken 14 i Augustenborg Hallerne med den kendte foredragsholder, Anne Henriksen, forfatter til Sportskogebogen og aktiv motionist. Foredraget vil handle om, hvordan man kan komme af sofaen og få en lidt sundere livsstil i hverdagen med lidt kost- og motionsændringer. Der er også smagsprøver på et par af opskrifterne fra sportskogebogen, f.

Artiklen fortsætter under annoncen

eks. nemme hjemmelavede Müslibars.

Kick Off-foredraget holdes i anledning af 100 året for Sønderjyllands genforening med Danmark, hvor der skal løbes Royal Run den 1 juni.

Der gennemgang og forklaring af det gennemprøvede ‘Nybegynderprogram’ som over de kommende 12 uger bringer dig fra helt uøvet til at kunne løbe/gå 5 km den 4 maj til Genforeningsløbet i Nordborg samt – ikke mindst –  deltage i Royal Run i Sønderborg.

Der vil være gode råd om hvorledes du kommer successfuldt igennem forløbet og får lyst til at fortsætte bagefter i de tre arrangerende løbeklubber.

12 ugers-forløbet gennemføres med start i ugen efter Kick Off-foredraget i din lokale løbeklub, Augustenborg, Nordborg eller Guderup Løbeklub med to ugentlige løbe- eller gå-ture.

Hvis du vil deltage skal du tilmelde dig hos din lokale løbeklub: mif.dkrunglk.dk eller nordborgloebeklub.dk

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk