De alsiske løbeklubber har Kick Off-dag – kom og bliv klar til Royal Run

Royal Run - (c) Foto - Lars Møller
2. januar 2020 Kultur

De alsiske løbeklubber inviterer til stor Kick Off-dag den 18. januar klokken 14 i Augustenborg Hallerne med den kendte foredragsholder, Anne Henriksen, forfatter til Sportskogebogen og aktiv motionist. Foredraget vil handle om, hvordan man kan komme af sofaen og få en lidt sundere livsstil i hverdagen med lidt kost- og motionsændringer. Der er også smagsprøver på et par af opskrifterne fra sportskogebogen, f.eks. nemme hjemmelavede Müslibars.

Kick Off-foredraget holdes i anledning af 100 året for Sønderjyllands genforening med Danmark, hvor der skal løbes Royal Run den 1 juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der gennemgang og forklaring af det gennemprøvede ‘Nybegynderprogram’ som over de kommende 12 uger bringer dig fra helt uøvet til at kunne løbe/gå 5 km den 4 maj til Genforeningsløbet i Nordborg samt – ikke mindst –  deltage i Royal Run i Sønderborg.

Der vil være gode råd om hvorledes du kommer successfuldt igennem forløbet og får lyst til at fortsætte bagefter i de tre arrangerende løbeklubber.

12 ugers-forløbet gennemføres med start i ugen efter Kick Off-foredraget i din lokale løbeklub, Augustenborg, Nordborg eller Guderup Løbeklub med to ugentlige løbe- eller gå-ture.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil deltage skal du tilmelde dig hos din lokale løbeklub: mif.dkrunglk.dk eller nordborgloebeklub.dk

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...