De engelske mestre fra Liverpool kommer til Nordborg

22. juli 2020 Kultur

Nord-Als Boldklub og selveste Liverpool FC samarbejder endnu en gang om en sommer fodboldskole i Nordborg.

Det sker når Liverpool International Academy gæster Nordborg sidst i juli. Fodboldskolen arrangeres i samarbejde med Nord-Als Boldklub, men det er Liverpool, som er ansvarlige for skolen og der kommer to professionelle trænere fra Liverpool og træner børnene i tre dage. Børn og unge fra 6-14 år kan deltage.

Artiklen fortsætter under annoncen

I de tre dage trænes der efter metoder og dyder præcis som det gøres på The Liverpool Academy.

Tredje gang Liverpool kommer til Nordborg

Liverpool gæstede også Nordborg i 2018 og i 2019. Denne gang er naturligvis ganske særlig da Liverpool efter 30 års venten endelig igen kan kalde sig engelske mestre.

Corona situationen i hele verden har desværre påvirket tilmeldingen til skolen, da terminen for afholdelsen har været usikker helt end til de sidste.

”Vi glæder os dog over at 16 børn og unge har lyst til at få denne unikke fodboldskole-oplevelse og dermed også chancen for at vinde The Liverpool Award, som indeholder et tilbud om træning på The Liverpool Academy. Vi glæder os til at tage imod deltagerne og Liverpool”, siger Jesper Smidemann, som er Nord-Als Boldklubs leder af skolen.

Nord-Als Boldklub stiller med frivillige hjælpetrænere og ledere, som vil assistere de to professionelle trænere fra Liverpool.

”Jeg var også hjælpetræner i 2019 og var vildt imponeret af Liverpool trænernes professionalisme, samtidig med at de formåede at fange børnenes opmærksomhed og vække glæden ved fodbold på en utroligt positiv måde”, siger Nordborg-træner Morten Bødker i en pressemeddelelse.

Skolen starter torsdag den 30.juli kl. 9.30 og fortsætter herefter til og med lørdag den 1. august.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk