Deadline: Søndag er sidste frist for at søge demokrati-penge

12. september 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

Kultur-, borger- og fritidsudvalget i Sønderborg Kommune slutter 14. september den 2. ansøgningsrunde i 2014 om tilskud til demokratiprojekter.penge

Borgere, foreninger og organisationer kan søge om tilskud på op til 25.000 kr. til demokratiprojekter, der rusker op i nærdemokratiet og inddrager borgerne. Læs mere om kriterierne og hent ansøgningsskema på www.sonderborgkommune.dk/politik-og-indflydelse/demokratipuljen.

  • Klublivspuljen skal understøtte det store arbejde som de frivillige lægger i foreninger og klubber i Sønderborg Kommune. De er en uvurderlig ressource i vores samfund og bidrager afgørende til at give både børn, voksne og ældre en bred palet af aktivitetsmuligheder i hverdagen. Det vil vi gerne støtte, siger Charlotte Riis Engelbrecht, formand for Kultur-, borger- og fritidsudvalget.

Charlotte Riis Engelbrecht, der er formand for Kultur-, Borger- og fritidsudvalget, håber på mange gode ansøgninger til projekter, der kan ruske op i demokratiet i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Nogle mener, at der er blevet for langt mellem borgerne og politikerne efter kommunalreformen. Nu er der så mulighed for, at skabe nogle nye rammer og demokratiformer, der kan være med til at mindske denne afstand. Læg hovedet i blød og vær med til at udvikle vores lokale demokrati – det er en vigtig opgave, siger Charlotte.

Alle ansøgninger skal sendes til Sønderborg Kommune, Fritidsafdelingen, Rådhustorvet 10, 6400 Sønderborg eller til fritid@sonderborg.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...