Debora Muszkats glaskunstudstilling er åben

9. november 2019 Kultur

Sammen med adskillige lokale mennesker har kunstner Debora Muszkat skabt en udstilling i Borgen, hvor materialet er genbrugsglas.

Udstillingen er en del af en udstilling, der på samme tidspunkt åbnede to steder i Debora Muszkats hjemland, Brasilien. Kunstneren er selv i Brasilien, så hendes mand, Jesper Erik Sørensen, var vikar.

“Udstillingen hedder Wave of Life og den har et lille hint om, vores klode er truet. Altså er det kunstaktivisme”, sagde Jesper Erik Sørensen ved ferniseringen lørdag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil lige sige, at det er fantastisk dejligt, Flemming Enghave fra Borgen har givet Deborak Muszkat lov til at være her og også for det gode samarbejde”, sagde kunstnerens mand.

Med en udstilling netop i Borgen, er der rig mulighed for, at den bliver set af rigtigt mange – og de der deltog i ferniseringen kunne høre Debora Muszkat sende en hilsen live fra Brasilien via Messenger.

Udstillingen spiller ind i verdensmålene, fordi der er brugt genbrugsglas, som er smeltet om.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...