Debora Muszkats glaskunstudstilling er åben

9. november 2019 Kultur

Sammen med adskillige lokale mennesker har kunstner Debora Muszkat skabt en udstilling i Borgen, hvor materialet er genbrugsglas.

Udstillingen er en del af en udstilling, der på samme tidspunkt åbnede to steder i Debora Muszkats hjemland, Brasilien. Kunstneren er selv i Brasilien, så hendes mand, Jesper Erik Sørensen, var vikar.

“Udstillingen hedder Wave of Life og den har et lille hint om, vores klode er truet. Altså er det kunstaktivisme”, sagde Jesper Erik Sørensen ved ferniseringen lørdag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil lige sige, at det er fantastisk dejligt, Flemming Enghave fra Borgen har givet Deborak Muszkat lov til at være her og også for det gode samarbejde”, sagde kunstnerens mand.

Med en udstilling netop i Borgen, er der rig mulighed for, at den bliver set af rigtigt mange – og de der deltog i ferniseringen kunne høre Debora Muszkat sende en hilsen live fra Brasilien via Messenger.

Udstillingen spiller ind i verdensmålene, fordi der er brugt genbrugsglas, som er smeltet om.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...