Debora Muszkats glaskunstudstilling er åben

9. november 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sammen med adskillige lokale mennesker har kunstner Debora Muszkat skabt en udstilling i Borgen, hvor materialet er genbrugsglas.

Udstillingen er en del af en udstilling, der på samme tidspunkt åbnede to steder i Debora Muszkats hjemland, Brasilien. Kunstneren er selv i Brasilien, så hendes mand, Jesper Erik Sørensen, var vikar.

“Udstillingen hedder Wave of Life og den har et lille hint om, vores klode er truet. Altså er det kunstaktivisme”, sagde Jesper Erik Sørensen ved ferniseringen lørdag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil lige sige, at det er fantastisk dejligt, Flemming Enghave fra Borgen har givet Deborak Muszkat lov til at være her og også for det gode samarbejde”, sagde kunstnerens mand.

Med en udstilling netop i Borgen, er der rig mulighed for, at den bliver set af rigtigt mange – og de der deltog i ferniseringen kunne høre Debora Muszkat sende en hilsen live fra Brasilien via Messenger.

Udstillingen spiller ind i verdensmålene, fordi der er brugt genbrugsglas, som er smeltet om.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

21. maj 2024 Sport

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen. Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’. “Det […]

Læs mere...