Define-festivals ‘mor’ får Dansk Musikerforbunds Waldepris

17. november 2020 Kultur

Define festivals ‘mor’, Karen Andersen, får onsdag Dansk Musikerforbunds Waldepris, som uddeles til en person, som har udmærket sig ved organisatorisk arbejde til gavn for sine medmusikere.

Karen Andersen er tidligere fagottist i Sønderjyllands Symfoniorkester, har været medlem af Statens Musikråd og formand for Sønderborg Musikråd.

De seneste 12 år har Karen Andersen gjort et stort arbejde for den elektroniske musik som stifter af – og fundraiser for – define festival.

Mange små festivaler har svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Det har ikke været det typiske billede for define festival på grund af Karen Andersens utrættelige  indsats som fundraiser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets define festival bliver digital og kommer til at foregå som en live streaming fra Sønderborghus lørdag den 5. december, hvor vi præsenterer de kunstnere, vi havde engageret oprindeligt i form af videoer og artist talks. I den forbindelse er vi glade for, at vores donorer har valgt at fastholde deres donationer, selv om vi ændrede festivalen fra live til digital, skriver definefestival i en pressemeddelelse.

Desværre er Karen Andersen og hendes mand Johan Korsfelt flyttet fra byen, men de har sat nogle store fodaftryk – dels med define festival og også med Kunst i Privaten.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Gråsten

Skolestartskampagne: 74 bilister kørte for stærkt ved en skole

10. august 2022 112

Onsdag har politiets ATK-vogn målt bilisternes hastighed ved skolen i Adsbøl og det er en del af politiets skolestartskampagne, hvor målet er at sikre, børn trygt kan gå og køre til og fra skole. Desværre kom der et meget nedslående resultat. Hele 74 sager, deraf ni klip og en bilist, som skal op til ny […]

Læs mere...