Define-festivals ‘mor’ får Dansk Musikerforbunds Waldepris

17. november 2020 Kultur

Define festivals ‘mor’, Karen Andersen, får onsdag Dansk Musikerforbunds Waldepris, som uddeles til en person, som har udmærket sig ved organisatorisk arbejde til gavn for sine medmusikere.

Karen Andersen er tidligere fagottist i Sønderjyllands Symfoniorkester, har været medlem af Statens Musikråd og formand for Sønderborg Musikråd.

De seneste 12 år har Karen Andersen gjort et stort arbejde for den elektroniske musik som stifter af – og fundraiser for – define festival.

Mange små festivaler har svært ved at få økonomien til at hænge sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har ikke været det typiske billede for define festival på grund af Karen Andersens utrættelige  indsats som fundraiser.

Årets define festival bliver digital og kommer til at foregå som en live streaming fra Sønderborghus lørdag den 5.

Artiklen fortsætter under annoncen

december, hvor vi præsenterer de kunstnere, vi havde engageret oprindeligt i form af videoer og artist talks. I den forbindelse er vi glade for, at vores donorer har valgt at fastholde deres donationer, selv om vi ændrede festivalen fra live til digital, skriver definefestival i en pressemeddelelse.

Desværre er Karen Andersen og hendes mand Johan Korsfelt flyttet fra byen, men de har sat nogle store fodaftryk – dels med define festival og også med Kunst i Privaten.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...