Deltag i workshop om energistyring og energieffektivisering

16. januar 2019 Samfund

Kom til ACT NOW workshop om energistyring og energieffektivisering – fra strategisk energiplan til handling, hvor du kan blive inspireret, få nye værktøjer og bliver motiveret til nye projekter.

EU-projektet ActNow fokuserer på de nødvendige actions i relation til bygningsmassen og de tilknyttede kompetencer. Der er behov for at omstille bygningsmassen gennem energieffektivisering og grøn energiproduktion. Større bygningsaktører anvender i stigende grad energistyring og indeklima er blevet en vigtig driver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet starter med korte inspirationsoplæg fra følgende oplægsholder:

  • Jacob Andresen, chefkonsulent ved Evonet
  • Hanne Rasmussen, Product Manager, Energy & Utility, KMD
  • Theis Passer, Direktør, AVI
  • Peter Rathje, Direktør, ProjectZero
  • Morten Hartmann, Direktør, Haderslev fjernvarme
  • Morten Westergaard, Klimachef, Middelfart Kommune

Efter inspirationsoplæggene vil programmet byde på workshop, hvor deltagerne vil blive delt op i 4 arbejdsgrupper med henholdsvis fokus på 1) Ejerboliger, 2) Boligforeninger, 3) Offentlige bygninger, 4) Strategiske energiplaner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerne vælger selv den arbejdsgruppe, som man vil deltage i.

Arrangementet finder sted d. 29. januar 2019 kl. 09:00-14:00 på Alsion i Sønderborg og deltagelse er gratis – dog max. 60 deltagere.

Tilmelding sker via mail til Vivian Krøll på vk@projectzero.dk, hvor navn, virksomhed/organisation samt kontaktoplysninger sendes senest d. 14. januar 2019.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Christina Folkenæs har genåbnet La Fromagerie

27. juli 2021 Erhverv

Tirsdag står Christina Folkenæs for første gang bag disken i La Fromagerie i Perlegade i Sønderborg – og det betyder, at det igen er muligt at købe mange forskellige slags oste. “Vi har et pænt stort udvalg af spændende oste og jeg har sat mig ind i, hvad det er for nogle, så kunderne kan […]

Læs mere...