Demonstration: Lad være med at sende syrere hjem – de bliver dræbt

13. november 2021 Politik

Flere af de syrere, som lige nu bor i Sønderborg, har fået at vide, at de skal sendes tilbage til Syrien. Når som helst kan brevet, hvor der står, at de skal rejse til et udrejsecenter, lande i deres postkasser.

“Hvis syrere bliver sendt hjem, så bliver de dræbt og det ved vi, fordi vi ikke kan komme i kontakt med dem, der er rejst tilbage. Man skal huske at landets præsident, Al-Assad, ejer landet”, siger Abdul Hakim Mohammed til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at de fleste syrere, som er i Sønderborg – og resten af landet – arbejder og betaler skat eller er i gang med at uddanne sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og er der nogle af dem, som laver noget kriminelt, så send bare dem ud. Men ikke dem, der integrerer sig og bidrager til samfundet”, siger han.

Johanna Precht fra Enhedslisten var også til demonstration og hun er nærmest rasende over de udsendelser, som den socialdemokratiske regering har taget tilløb til.

“Jeg synes, det er en skandale, at regeringen vil sende syrerne hjem. Landet er slet ikke sikkert og det ved regeringen alt om. Men alligevel samler de en masse syrere, som så får besked på, at de skal sidde i et udrejsecenter på ubestemt tid”, siger Johanna Precht.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...