Den 6. maj er der herlig folkmusik i Nygård

1. maj 2018 Kultur

Søndag 6. maj kl. 15.00 er der koncert i den gamle skovfogedbolig Nygård i Nørreskoven med den skotske sangerinde og violinist Mairi Campbell og den danske folkgruppe, “Himmerland”, der spiller svingende folkemusik med keltisk/nordisk tone – dels traditionelle folkesange og melodier, dels egne kompositioner.

Folkgruppen Himmerland har i de senere år gjort det til en tradition at invitere et internationalt topnavn med på deres turnerer rundt i verden, i år således Mairi Campbell  der i sit hjemland Skotland har vundet adskillige priser som som årets sanger og årets instrumentalist, ligesom hun har spillet sammen med en lang række betydelige folkemusikere fra mange kontinenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Foreningen Nygård til SønderborgNYT.

Gruppen “Himmerland” betegner sig selv som et mutikulturelt band sammensat af  meget dygtige musikere fra Danmark, Sverige og Ghana.

“Himmerland” har gennem mange år turneret over det meste af kloden og er efterspurgte på folkemusikfestivals fra Australien, over det meste af Europa til Sydamerika.

Billetter a 100 kr. kan bestilles på: nygaardals@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 112, Sønderborg

Brandbiler kom susende – men der var ingen brand

18. januar 2022 112

Ved middagstid blev der ringet til Brand og Redning fra en lejlighed på Løkken i Sønderborg. Melding lød på brand i køkken. “Men heldigvis var der bare en stegepande, der var blevet alt for varm og derfor gav en del røg”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. Røget har gjort kvinden i lejligheden bange og […]

Læs mere...