Den årlige Sønderborgudstilling gi’r dig en på kassen

31. januar 2019 Kultur

Så er det blevet tid til den årlige Sønderborgudstilling i MultiKulturhuset. Og i år igen med en nyskabelse, der breder sig ud i biblioteket.

Hver kunstner har bearbejdet en kasse med målene 35x35x25 cm.

Kasserne er rykket ud af udstillingslokalet og kan ses af publikum på toppen af boghylderne. En lille snes meget forskellige installationer, der for nogle af kunstnerne bygges videre på i værkerne i selve udstillingsrummet

To sprit-nyuddannede sønderjyske billedkunstnere er inviteret med som gæster. Det er Sidsel Bonde fra Kunstakademiet i Bergen og Sara Nielsen Bonde fra Kungl. Kunsthögskolan i Stockholm, der begge er tidligere elever på Kunstskolens BgK og er netop nu ved at færdiggøre deres Masteruddannelser, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lise Tuxen, Jes Mogensen, Thomas Lunau, Dorthe Saldern Maier, Søren Møller & Sean McCluskey deltager i udstillings første del, der har fernisering lørdag den 9 februar klokken 12.30.

Sønderborgudstillingens anden del åbner 9 marts og her deltager udover de 2 gæster Iris Friedriksdottir, Ragnar Stefansson, Jesper Kristiansen, Dorte Skyum, Ole Prip Hansen og Hanne Ida Helstrup.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Politikerne vil ikke pille ved service-niveauet i hjemmeplejen

5. december 2021 Samfund

Hjemmeplejen forudser, at der kan komme udfordringer med at dække alle vagter. Dette skyldes et stigende sygefravær i relation til coronasituationen. Udfordringen bliver ydermere forstærket af et stigende antal ældre med behov for hjemmepleje og udfordringer med at rekruttere tilstrækkeligt med social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Det kan gøre det vanskeligt at opretholde […]

Læs mere...