Den Blå Avis: Køb grunden – riv huset ned – og byg et nyt

9. august 2018 Augustenborg

Billig grund i Ketting er sat til salg i Den Blå Avis: 443 m2 grund, Smedegade 21, helårsgrund, byggemodnet.

Da jeg købte huset og grunden var det fredet og bevaringsværdigt hus og det har jeg nu kæmpet med at få fjernet i et år og har nettop nu modtaget et brev i e-boks fra Slots- & Kulturstyrelsen om, at fredningen og bevaringsværdigheden er aflyst. Jjeg har også sørget for en nedrivningstilladelse så huset kan rives ned i det sekund, hvor I har købt det, skriver ejeren af huset i Den Blå Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også et tilbud fra Sønderborg Kommune om, at de vil betale 2/3 dele af hele nedrivningen, så du/i slipper med at betale 1/3.

Der er indlagt vand og kloak samt tv-stik, telefon-stik, fibernet-stik og strøm. Alt er dog lukket ned, fordi det er en saneret ejendom og den må altså ikke beboes. .

Jeg har også kontaktet renovationsselskabet og de har slettet huset fra listen, fordi der er en nedrivningstilladelse på huset.

Det vil sige, at der ikke er nogen som helst du/i skal kontakte. Det er klaret.

Artiklen fortsætter under annoncen

I skal bare rive huset ned og bygge et nyt.

Grunden ligger et utroligt smukt sted. Det var derfor, jeg købte huset. Men jeg har måtte indse, at jeg ikke kan komme ned til det tit nok og derfor sælger jeg nu.

Prisen er til forhandling, skriver sælgeren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...