Den engelske ambassadør mellemlandede på Statsskolen

31. marts 2017 Erhverv

Fredag morgen stod den engelske ambassadør, Dominc Schroeder, på Statsskolen i Sønderborg, hvor han fortalte eleverne om England lige nu, hvor skilsmissen med EU er begyndt.

“England har mange danske investorer og Danfoss har mange aktiviteter i England. De aftaler skal sikres og derfor er jeg på vej rundt i landet”, siger Dominic Schroeder, der også skal en tur på Danfoss og høre om udbredelsen af fjernvarme.

Gennem de kommende to år skal England have sikret sig samarbejdsaftaler med en række lande og på den måde sikre fremtiden. Og heldigvis har England relationer til mange andre lande ud over det at have været fuldgyldigt medlem af EU.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Afstemningen, der førte til Brexit, handler om ideologi og følelser. Rigtigt mange var meget bange for at miste national kontrol og suverænitet”, siger ambassadøren. Han får lige med, at EU også er nødt til at sætte sig og snakke fremtid.

“I EU skal man blive enige om, hvad der skal ske i EU i fremtiden og det er den store udfordring for de 27 medlemslande”, siger han.

Inden ambassadørens Jaguar kører mod Nordals, skal den også en tur til Alsion, hvor Dominic Schroeder besøger SDU.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...