Den kendte standup-komiker Melvin på besøg i Sønderborg

2. juli 2020 Kultur

Den kendte standup-komiker, Melvin Kakoozas, var torsdag middag på besøg i Sønderborg, hvor der skulle optages til en udsendelse til TV2.

Konceptet er, at tilfældige forbipasserende bliver bedt om at lave noget sjovt – sige noget på fire sprog, spise en kage på rekordtid eller noget helt tredje – og de belønnes så efter resultatet. Topgevinsten er 5000 kroner, mens andre vinder nul. Det kan også være, at folkene bag udsendelsen giver deltagerne penge til deres indkøb eller benzinpenge. Det er United Productions, der står for optagelserne og Melvin Kakoozas er vært på showet, som sendes i otte afsnit på TV2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Melvin Kakoozas startede som standup-komiker i 2016 og havde sin debut i oktober samme år ved et Open Mic-arrangement på spillestedet Vestergade 58 i Aarhus.

Tre uger senere opvarmede han for komikeren Tobias Dybvad, der opfordrede Melvin til at gøre mere ved stand-uppen. Blot 11 måneder senere deltog Melvin i DM i stand-up-comedy 2017 og vandt.

Han har blandt andet optrådt på Comedy Zoo, Nationalmuseet, Smukfest, Musikkens Hus i Aalborg og Glassalen i Tivoli.

Melvin spiller hovedrollen i tv-serien ‘Sunday’, ‘Helt sort’, ‘Hesten og Gæsten’ og ‘Melvin i Amerika’.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Det meste af materialet har han selv skrevet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...