Den Kongelig Ballet reddet sidste øjeblik – der var tørvejr til dansen

15. juni 2019 Kultur

Kort før de kongelige balletdansere lørdag aften skulle vise deres danse frem i Slotsparken i Sønderborg, standsede regnen og det betød, at sønderborgenserne fik oplevet, hvordan de virkeligt dygtige balletdansere tager deres mange trin.

Det er efterhånden tradition, at Den Kongelig Ballet rejser rundt i det danske sommerland, så flest muligt kan få en smagsprøve på, hvad ballet på allerhøjeste plan kan. Og er vejret ellers med balletten, så kan de give en enestående oplevelse.

“Vi tager ud i landet, fordi det er sommer”, sagde Nikolai Hübbe, balletchef på Det Kongelig Teater, efter forestillingen.

Derefter skyndte han sig ind på selve slottet, hvor han skulle hjælpe en danser, der havde trådt forkert.

Selvom det var på et hængende hår, forestillingen blev gennemført, var der pænt mange tilskuere – og de kunne nyde de flotte danse og til sidst også aftensolen.

Børn fra Sønderborgs balletskole blev både stolte og glade, da deres mødre fik chancen for at tage et gruppebillede af dem, hvor Nikolai Hübbe også var med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...