Den sidste udgave af LokalAvisen lander i postkasserne i Sønderborg i dag

27. juni 2017 Erhverv

Efter at Jysk Fynske Medier den 15. juni overtog LokalAvisen Sønderborg fra Politikens Lokalaviser har den nye ejer gjort kort proces og efter blot 12 dages ejerskab valgt at lukke den nyindkøbte ugeavis.

Ifølge en artikel i dagens sidste udgave af LokalAvisen Sønderborg er lukningen sket efter en moden overvejelse og den nye ejer vil fremover samle kræfterne om at levere en endnu bedre udgave af Ugeavisen Sønderborg, som Jysk Fynske Medier også ejer.

”Det er ingen hemmelighed, at det lokale annoncemarked er under pres fra udenlandske konkurrenter som Google og Facebook, så det er helt naturligt og en fornuftig konsolidering, at vi fremover kun vil drive én ugeavis i Sønderborg”, siger adm. direktør i Jysk Fynske Medier Jesper Rosener til LokalAvisen Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover den trykte avis lukker også LokalAvisen Sønderborgs hjemmeside.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...